Bez doplňkových služeb?

Nestydatka
Můj profil Moje nabídky
Ahoj.
Jak často si u vás objednávají zákazníci bez doplňkových služeb?
1

oh.baby88
Na 90% si zákazníci kupují i fotky ke kalhotkám. Málokdo si koupí úplně bez služeb.

Nestydatka
Mně to docela vadí, zákazník zaplatí 300 a my z toho máme 150. Nevím, kde nakupujete kalhotky holky, ale za takové peníze se občas ani nové koupit nedají :-(
Souhlasím s názorem, že mě to ani nebaví, bez doplňkových služeb nevidím zájem o produkt. Bonus - bez hodnocení.

Ahoj. Je to dotaz hlavne na prodavajici,ale chcem reagovat. Ja si vzdy davam doplnkove sluzby. Napriklad pri kalhotkach dny noseni,video,fotky,orgazmus. Je to pre mna vzrusujuce mat v rukach kalhotky,pricichavat k nim a popri tom koukat na video z noseni. Je to naozaj pre mna zazitok,ked vidim,ze ta slecna si to aj sama uziva.Je to neopisatelny zazitok. Niekedy sa vzrusim uz len pri citani vzkazu,ktory mi slecna posle. Myslim si,ze tie nabidky su niekedy tak cenovo ohodnotene,ze slecna zarobi viac na tych doplnkovych sluzbach. Preto ich aj vyuzivam. A tiez sa sanzim davat sprepitne vzdy dopredu uz pri objednavke. Ci je to male alebo velke spropitne ,neviem posudit.To musia ohodnotit slecny,ale davam v ramci svojich moznosti. Myslim si,ze za to vsetko,co pre nas slecny robite,si to zasluzite a ja vam za to vsetko uprimne dakujem 😍🥰❤

přijde mi že bez služeb, jako dny nošení , fotky , a video . - je super že objednají .
Ale to je jen kus oblečení , který někdo ovoněl a asi se s tím spokojí. No , nevím.
ale takovéto objednávky mě teda upřímně absolutně nebaví, za prvé se to po odečtení všeho moc nevyplatí, a navíc, to hlavnější -
Když někomu připravuji kalhotky a nebo silonky/ponožky, baví mě sdílet ten příběh , co jsem s nimi zažila a podobně .
Co si o tom myslíte Vy ? - zákazníci.

JmenujiSeNatalka
Ahoj, v 30% bez doplňkových služeb. Jinak opravdu z valné většiny se službami navíc :-)