Balíček na Slovensko

Viol.ka
Pěkný den, slečny i pánové, prosím, jak dlouho vám chodí balíčky na Slovensko? Když se pošle v úterý dojde to do pátku? Děkuji :-)
Elisa1
Ode mě zatím vždy přišly do 2 dnů :)
AdrianS
Mne vždy ide aj 3-4 dni 😭zasielkovna
Zobrazit 3 odpovědi
Victoria
Já jsem minulý týden posílala balíček přes Zásilkovnu na Slovensko, podala jsem to ráno a na druhý den doručeno
Viol.ka
Tak nakonec jsem poslala v pondělí ráno před svozem a v úterý později odpoledne doručen 😊 Došel stejně jako ten v Čechách.
jsemtuprotebe
Ahoj, já posílám většinou ve středu večer a v pátek odpoledne je na místě. 😊 Ještě se mi nestalo, že by šel déle. Zasilkovnou tedy. 😅
Terinka009
Vetsinou kdyz odeslu utery vecer, tak ve stredu kolem poledne je i na Slovensku. Odesilam ale rovnou z depa bez mezistanice. Nicmene nevidim rozdil v delce doruceni po CR a Slovensko, alespon u me. (Morava)
Zobrazit 1 odpověď
Viol.ka
Já jsem si nebyla jistá, jestli když to pošlu v úterý brzy po ránu, aby to došlo do pátku. Ale vypadal to, že ano. Na druhý konec Čech mi to takhle chodí následující den.
Comtessa
Zdravím, mě pokaždé šel balíček na Slovensko 5 dní českou poštou a zásilkovna 1 až 2 dny ale posílám z Depa tak spíš když je to přes obchod 2 až 3 dny
nataliastudentka
ja mám skúsenosť že je to max 2 dni, niekedy pošlem pondelok a utorok už čaká na vyzdvihnutie
Pabla
Mělo by..jde to 2-3 dny
Zobrazit 1 odpověď