Ako to vlastne cele je?

Robkoo
Tu mozete napisat co si o predaji myslite..Nalriklad to ze ma holka za tyzden 6 zakaznikov s toho ma 6 roznych prani..Jak posle 6 kalhotek (napr)za 6dni ak sa ma alebo mala by sa riadit zakaznikom?Cize ked 2ze 6 chcu kalhotky na spani 2noci to bude spat v obou naraz aby rano stihla nosit dalsie pre ineho?Ono ne vsetko co je napisane je pravda..V 1 rade su u nich KES..potom sme to MY ty co mame nejaku predstavu ak je vobec realna pri takom mnozsve zien..Napiste co si myslite aj ked mi to pride ze je to len byznis na kes..Je rozdiel robit cosi pre potesenie seba a ineho a pre peniaze..
Amelai
Tak asi nebudeme předstírat, že peníze tu nehrají žádnou roli... Prádlo se tu nerozdává, ale prodává. Ale je to druh přivýdělku, ke kterému dle mého musí mít dotyčná nějaký vztah, jinak tu buď dlouho nevydrží, nebo to odnese na hodnocení. A proto tu to hodnocení je a každý si dle něho může udělat docela jasný obrázek, řekla bych. Krom toho, i když to vezmem z toho čistě obchodního hlediska, myslíš, že cílem prodávající je nošení odfláknout kvůli jedinému prodeji a nebo si dát záležet a získat tím třeba vracejícího se kupujícího??
Baculka1979
Tak to určitě není. Mrkni na prodejkyni - na jakékoliv její kalhotky co má v prodeji. Vpravo vidíš kdy je může začít nosit pro dalšího zákazníka. Stejně tak ponožky atd. Někdo má vícero objednávek a proto tvou objednávku začne vyřizovat až si splní závazky předtím.
mazlinka19
Ahoj Robkoo, věřím ze se tu najde několik žen co to děla jen pro peníze, ale jistě to neznamená to, ze bude některá nosit 6 kalhotek na ráz, vše je přeci o domluvě a vzájemném pochopení. Já kdybych měla 6 objednávek na kalhotky, tak bych si to rozložila tak abych to všichni meli co nejdříve ale určitě ne na úkor kvality konečného “zboží”. Pokud ti tady nějaká slečna “nevonela” nebo jsi ji cítil ze “zboží” málo nemusi to hned znamenat ze děla x objednávek na ráz, ale každá vonime jinak a co tobě nevoni jinému ano, takže je trochu smutný se tu takhle rozepisovat. Dále bych chtěla rict, ze málo která nebo žádná to má jako hlavní výdělek, tzn. je třeba brát i trochu ohledy na časy odezvy atd. Jak jsem již zmínila výše je to o vzájemné komunikaci a pochopení - pokud ti to s jednou nevyšlo mrzi mě to ale není nutné nás všechny házet do jednoho pytle. Hodně štěstí a ať najdeš to co potrebujes 👏
Brunetty
Hezký večer Robkoo, Vy máte nějaký problém a tady jste se šel vybít? Kalhotkomat nám nabízí přivýdělek a to je fajn. Já osobně mám penízky ráda a ráda si kupuji hezké věci. Nikdy jsem žádnou objednávku neodflákla. Nikoho nešidila v nošení. V každém balíčku je kousek mě a přála bych Vám se mnou strávit ty dva dny, když kalhotky nosím :). Samozřejmě pro některé prodávající může jít jen o keš jak píšete, ale ty tu dlouho nevydrží. Pokud bych to dělala jen pro peníze to by jste koukal jaký by Vám došel balíček. :) Usmějte se koukněte na recenze kupujících a objednejte si a uvidíte budete mile překvapen. Dobrou noc...
Sexyholka
Ahoj Robko, jak víš, že má každá 6 zákazníků za týden? Tak to fakt není :) může ji vyskočit 6 objednávek za týden, to ano, ale to slečna zpracovává cca půl měsíce :) vždyť u jednotlivých holek vidíš, že jsou teď zaneprázdněné a do této doby ti kalhotky fakt nepošlou O:-) Za sebe musím říct, že já bych to jen pro peníze dělat neuměla.. myslím si, že by to bylo dost poznat a hlavně kdo to dělá jen pro peníze - moc objednávek nemá, podle mě si zakazník vždycky kupuje i to navíc... ten "vztah" mnohdy :)