Zjisteni zajmu

Lagartha
Panove, meli byste zajem o kvalitne propocena tilka z treninku? Laka vas to vubec? A kocky, mate neco takoveho nejaka z vas v nabidce? Vsem dekuji za reakce :) L.
Robkoo
Dotaza ma to ako to ty holky hraji..Ked mas MANZELA,naco s nim si ked musis predavat v podstate seba?Njeje ti blbe ze neco co by malo pateit jednemu cloveku posielaa dalej?Alebo odnich nic nepotrebujete ale ved manzelstconje o dcou lidech..Neviem myslim si ze chlap co je ZENATY a toleruje to svojej zene je bud na hlavu alebo neschopny debil..Nehovoeim konkretne menovite o jikom ale preboha naco vam ty chlapi su ked z nich svojim sposobom robite neschopnych blbcou?Jaj TY odneho nechces leniaze lebo sa postaras o seba i sama..A s tvojou postavou a myslenim je toto jedina vec co ta napadne zarobit si takto?To uz aky kompot musi byt v hlave?:-)..Niektore zeny hold nezaujima co chceme riadia sa heslom GLUPI VSETKO KUPI .
Brunetty
Tak já jsem prodala hodně starý topík. Používala jsem ho 7 let. Měl i dírku. Určitě je pro kupujícího lákavé jak se nabídka podá. Nabídla jsem nošení bez podprsenky a jízdu na kole + tanga. Doložila jsem fotkami takže kupující věděl, že se vše bylo tak jak jsem měla napsáno v nabídce. Měla jsem tu staré tričko taky už pamatuje:). Bylo tam jen nošení a tak zájem pro to asi nebyl a tak jsem nabídku smazala. Kalhotky vedou a dobíhají je ponožky. A někde vzadu kulhají trička :).
Sexyholka
Mám dvě tílka a zájem zatím žádný :-)
Dianka
Ano, mám taky v nabídce :) moje velmi oblíbené přiléhave tílečko které krasne saje moje vůně a k němu možnost vybrat za velmi výhodnou cenu také kalhotky navíc které budu nosit stejně dni jako tilko ❤️ https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/neonove-obnosene-tilecko-kalhotky-8607
Zobrazit 2 odpovědi
Blondýnečka
Ahojky, u mě byl zájem o dvě trička 🙂
Deisy
Ahoj, měla jsem v nabídce několik starších propocených triček, ale zájem vůbec žádný nebyl...