Gumové slipy

Adam22
Musím se vám tu veřejně přiznat. Rád prostě nosím gumové slipy. Hrozně mě bere ta jejich vůně a pocit mít je na těle. A to i do práce. A to 99% času chodím v obleku. Haha. Mí kolegové a podřízení o tom samozřejmě neví. Ale vážně mě to rajcuje - a kolikrát mám co dělat, aby kolegové neviděli, že mám erekci. Haha. Jste na tom někdo pánové jako já?
1

Ahoj, ja si taky davam latkove pliny a celoigelitove kalhotky, protoze se obcas pripocuram, zkousim i latexove,ale ty dost stahuji. Jinak nosim i podprsenku, silonove kombine a leskle luxusni damske puncochace. Doma v tom pradelku chodim jen tak a ven to mam na sobe pod oblecenim. Ale umim to noseni dobre maskovat, takze si toho nikdo nevsimne. Ale ceka me navsteva obvodniho lekare a tam pujdu i v plinach, protoze potrebuji vyresit neco okolo mocove inkontinence, takze k nemu musim prijit i v plinach a v gumovych kalhotkach. Tohle neobvykle pradelko nosim uz mnoho let a nemem s nim zadny problem, uz se za nej ani nestydim-proste pliny potrebuji kvuli pocuravani a to ostatni damske silonove pradelko mi dela dobre a vzrusuje me.

Ahoj, sice nejsem pán, ale musím napsat že tohle se mi fakt líbí. Tedy ten pocit že si třeba nějaký šéf v obleku a nikdo netuší co schováváš v kalhotech, přijde mi to tak vzrušující :). A zároveň i vlastně vtipná ta představa co by na to ti ostatní asi řekli :)
Jinak já jsem teď měla trošku podobné představy když jsem nosila pod oblečením schované krajkové body které si tady ode mě objednal jeden pán na 3 dny nošení takže 3 dny bylo schované pod mými svršky aniz by to kdokoli věděl :)