Zavřené spodní prádlo v pytlíku

Sexy_lady
Ahoj, mám dotaz. Nezapáchá vlhké prádlo, když je cca 2-3 dny zavřené v pytlíku? Nemáte radu jak tomu předejít? Předem děkuji! Hezký den.
Žhavé prádlo
Když pošleš například ve středu důkladně zabalené kalhotky, s vytlačeným vzduchem na doporučený dopis prioritní, mělo by to přijít druhý den a neměl být problém, ale asi taky záleží v kolik to pošleš, jestli si to zákazník vyzvedne včas atd.
GingerBitch
Zatím si nikdo nestezoval.. :) snažím se vždy vymačkat veškerý vzduch z uzavíratelného sáčku a omotám to strečkou..
Malá Víla
Ahoj, ja velmi casto posilam vlhke kalhotky. Jen obcas nekdo napise, ze prosi ususit. Jen na par expertu (ehm ehm) jsem vzdy mela kladne hodnoceni a to i kdyz si balicek vyzvedli pozdeji nez v den doruceni, cehoz jsem se obavala. Na baleni pouzivam takove ty klasicke pruhledne zip lock sacky. Jeden pouziju na vlhkou cast kalhotek a hodne pevne ji tim obmotam, pak izolepou zalepim, aby se to nepovolilo. Nasledne kalhotky vylozene narvu do dalsiho sacku a z nej vymackam veskery vzduch a zavru. To dam do dalsiho sacku a zase vymackam vzduch. Dam do krabicky, kterou nejlepe vycpu nejakym papirem. Ja mam takovy slaby filtracni. Pak krabicku zalepim izolepou a zase hodne obmotam papirem. Je to docela proces a verim, ze to jde i jednoduseji, ale takhle se mi to osvedcilo a ani po par dnech neni problem. Kalhotky jsou krasne vonave. Dulezite je si uvedomit, ze kdyz ma vzduch pristup k vlhkemu kousku, tak se mnozi bakterie aka smrad. Cim min vzduchu se k mokre casti dostane, tim min smradu a vune se uchova.
Zobrazit 3 odpovědi
Lui
Když se dobře zabalí, vytlačí se co nejvíce vzduchu tak pak kalhotky zůstanou stejně vlhké, a voní snad ještě intenzivněji. Stejně jak píše Lady666. Alespoň z me zkušenosti. 🙂
Zobrazit 4 odpovědi
Lady666
Ahoj, ze zvědavosti jsem to doma zkoušela. Kalhotky byly 3dny zavřené v pytlíku a voněly furt stejně, možná trošku intenzivnější. Myslím si, že důležité je z pytlíku vypustit veškerý vzduch a tím podle mě předejdeš zápachu. 😇
Zobrazit 5 odpovědí