Záleží na věku?

Teen_Cutie
Zajímalo by mě, zdali si radši koupíte od mladší holky nebo naopak od starší ženský? Ráda bych i věděla proč?
Čarlí
... je to individuální ... :-) nakoupil jsem už desítky kalhotek tady i „jinde” ... Preferuji 35 až 50, sporadicky mladší, ale i starší. Ze začátku jsem kupoval od mladších, ale jedna koupě od ženy 40ti leté rozhodla, ta vůně byla tak intenzivní, vzrušující (svékl jsem jí je v kabince OC...). Záleží také jak která slečna se přípravě věnuje, ale i na „období” ve kterém ji oslovím, těsně před nebo po mz ... Vždy se ale na zbožíčko těším jako malej kluk :-)) 😋😉
Zobrazit 5 odpovědí
Patrikkk
Moc ne ale 50 a víc je už moc, Mně hlavně záleží na tom jak je inzerát podán, jestli su odfotene jenom kalhotky tak to mě nezajímá, jestli je má na sobjě tak to už o tom uvažuji ale teď je ta corona a všechny píšete až pak když to skončí + ja můžu platit jenom na dobyrku a to vás tady moc není co ponukaji.
Zobrazit 4 odpovědi
vysavač
U kalhotek asi jo. U ponožek, slin nebo deště asi ne... Mám pocit, že starším ženám víc voní,,,než dívkám... Srovnávám ale jen dva zážitky proti dvěma jiným.... Ale tak nějak to vnímám....