Vynechání koupele

borisek
Pokud zvolím tuto službu, znamená to že slečna vynechá koupel pouze den před odesláním, nebo vynechává koupel celou dobu nošení?
Mokrá hoe
Maximálně jeden den bez koupele , více bych nezvládla,
Danette
Vynechání koupele po dobu nošení nemám problém 😋
Patrikkk
Fuj !!!
GingerBitch
Já to zvládnu max jeden den, není mi to úplně příjemný :)
tajemnyy
více dní, bez koupele to je už o zdraví či prasečinka ........
Myshelf
Pokud nabízím dva a více dní, tak bych dodržela vynechání koupele. Ale asi bych chtěla alespoň sprchu vršku.
Wanes
Já vynechávám také jen 1 den (ten poslední). Ale určitě je vše na domluvě. Když by mi někdo napsal, že chce vynechat 2 dny, tak bych se možná nechala přemluvit, ale více už ne :-P
Kristýna 2025
Já osobně tomu rozumím tak že by se měla vynechat koupel po celou dobu nošení
Wettie
Děkuji holky za odpovědi :) dnes jsem přidala do nabídky 😊
kitana
Já měla více krát doplňkovou službu vynechání koupele
Wettie
Mají muži o tuhle službu zájem? 🤔
Zobrazit 2 odpovědi
Terinka
Pokud to zakaznik zvoli tak vynecham pouze jednou, vic bych nemohla :) pokud slecna nosi treba 3 a vice dni, nemyslim si, ze by vynechavala koupel vickrat, ale kazda ma jine hranice :)
tanejbajecnejsi
Ahoj, napiš, domluvíme se ;)
Makin
Já teda u kalhotek nenabízím zrovna moc dní nošení, asi max. 3 dny a to už za velký příplatek, ale pokud by si zákazník zvolil vynechání koupele, vynechala by ji jeden den, víc fakt ne. A pokud bych nosila kalhotky jeden den, vynechala bych ji před dnem nošení.
Baculka1979
Jen poslední den, ale vynechání koupele nikdo nikdy nepožadoval....Nosím 24 hodin s tím, že se večer vždy okoupu. Velmi pěkně voňavé jsou kalhotky nošené i jen na noc a po okoupání - pokud jde o brazilky - radost ovonět :D - aspoň pro mě teda :DDDD -
Brunetty
Hezký den, já tuto službu v nabídce nemám , ale je to vždy na domluvě s prodávající. Většina se určitě myje a vynechá sprchu pouze jeden večer před odesláním, ale i čuňatko pro penizky udělá třeba výjimku. A třeba týdenní nošení a neumytí kočičky no nevím to dokáže jen ta které na zdraví nezáleží. Na přání zakaznika jsem vynechala během dvou dnů sprchový gel a tělové mličko a sprchovala se pouze vodou.