Ve spodním prádle u doktora

feetdoctor
Zdravím všechny dámy a slečny zde na fóru. Vždy mě velmi vzrušoval představa, kdy žena se musí svléknout jen do prádla při prohlídce u doktora. Bezpodmínečný přitom je, aby byla bosá. Pokud jí doktor navíc kontroluje nožky, to už je extáze vzrušení:). Na toto téma jsem zde i založil topic v sekci foot fetish: https://www.kalhotkomat.cz/forum/foot-fetish-6/bosa-pred-doktorem-vysetreni-nozek-1019. Každopádně by bylo velmi zajímavé, kdybyste se chtěly podělit o své zážitky a zkušenosti a pokud tak uděláte, již nyní vám velmi děkuji za vaši ochotu a vstřícnost. Mějte se moc hezky!
doctorgeorge
Holky a dámy ahoj! Jak to máte u doktora, musíte být jen ve spodním prádle? A přemýšlíte třeba nad tím, jaký prádlo si obléknete, když vás čeká vstupní prohlídka a děláte si třeba předtím pedikúru, pokud tam ťapkáte bosé? Mějte se!
Zobrazit 3 odpovědi
PerverzLady
Bosé nožky a prádlo, tak tuto kombinaci mívám nejčastěji na gynekokogii nebo neurologii, když mám šaty a punčochy na sobě, pak to ani jinak nelze. Prádlo si vždy vybírám, ať je hezké- klidně i tanga a nožky mám vždy nalakované.
feetdoctoryes
Mně kdysi přítelkyně říkala, že u obvoďačky se nesvlíká vůbec, ale když jednu dobu chodila na neurolku, tak musela do prádla vždy. Vždycky prej přemýšlela o tom, co si obleče, aby to vypadalo dobře, ale před tím o tom vůbec nepřemýšlela.
Zobrazit 1 odpověď
feetdoctor
Tak kdopak dál přijde se svou troškou do mlýna? Těším se na vaše nové příspěvky.
Lištička3
Já se u mého dřívějšího obvoďáka musela svlekat dokonce jen do kalhotek a dělat před ním předklon 😀
Zobrazit 3 odpovědi