Týden nošené kalhotky a nemytá kundička

LadySofie
Často dostávám od klientů zprávy, že mé kalhotky jsou moc drahé. Ano jsou. A je to tak dobře. Jen málokterý z mužů si totiž uvědomí, co třeba týdenní nošení kalhotek, bez mytí kundičky mýdlem obnáší. Já osobně umývání mýdlem hodně omezuji. Běžně se myju jen teplou vodou. Nicméně, když chci vyrazit mezi lidi, vykoupu se konvenčním způsobem, tedy naložím se do vany s pěnou a s chutí na sebe naplácám vonné mýdlo. Teď tedy k těm kalhotkám - pokud se s někým domluvím, že je budu nosit týden a mýt se jen vodou, znamená to pro mě jistá sociální omezení. Prostě nemůžu mezi lidi :). To samé se týká i nošených ponožek. Takže, i když takové kalhotky nosím s chutí a těším se až k pánovi doputují a on si je zálibně očichá, tak stejně za to chci adekvátní odměnu. Další věc je časová náročnost odesílání - nafotit a natočit se v nich, pečlivě zabalit, odnést, vyčkat frontu, suma sumárum hoďka a půl v tahu. A to je též třeba zohlednit. Tak snad mi to pánové prominete a přestanete do chatu lamentovat nad mými drahými kalhotkami :).
3

Oni si to neumí převézt na peníze co nás to stojí. Čas, různý omezení apod. Nedávno ode mě borec chtěl dva dny nošený kalhotky a ještě abych do nich nechala vytéct sperma. Cenu jsem dala na 700 Kč a pán se nad tím pozastavoval, že normálně kupuje za 500 Kč 😀 tak ať koupi jinde tedy. Já si s tím dávám práci a za 500 se mi tu prodávat nevyplatí. To leda nějaký kalhotky co už budou na vyhazov a ne úplně nové

Terinka009
Jenze cena, kterou tam mate okolo 15 set je zakladni a tedy za jeden den noseni. Bez sluzeb, bez fotek. Coz je absolutne neprodejne. Kalhotky za tuto cenu a i mensi tady prodavam, a myslim si ze vetsina, uz v plne palbe se vsim vsudy. Takze za me nesmysl, zakaznikum se vubec nedivim.