Rozbalujete balíčky až doma, nebo už po cestě z pošty?

Wanes
Vydržíte s rozbalením balíčku až domů, nebo to nejde vydržet a rozbalujete třeba už v autě? :-)
Adult
Plenky v autě a dam si je na hlavu nebo do pusinky
Robkoo
No ked uz viem co ma caka a ze dana dohoda a plan byl realizovany niekedy to zo zvedavosti rozsklbem uz vonku aj ked potom pride taka chut ze sa najviac tesim domov😀
claas
Ja si to nechavam az na doma. Vecer v sukromi je rozbalim,pustim si video z nosenia(to si davam vzdy) a pri pozerani toho videa nasavam vonu kalhotek a krasne sa u toho vystriekam. Je to zazitok. 😜
Zobrazit 5 odpovědí
Don
:-)) hmmm, podle momentální „nadrženosti”, někdy až doma, jindy už v autě a když je to možný zajedu třeba do lesa, stáhnu kalhoty, kalhotky dám k nosu nasaju tu vzrušující vůni a .... trrrr ...., a za chvilku stříkám... :-))
Zobrazit 2 odpovědi
Sergej
Ja len začinam ale niekedy to nemôžem vydržat a rozbalujem cestou k autu a v aute celou cestou voniam.neviem sa ovládať a doma hneď zaleziem do pivnice zadným vchodom a urobím si to veď vieš čo ale niekedy je to tak dobre zabalené že potrebujem na to nožík tak v pivnici ho mám nachystaný a vieš čo nasleduje
Venuše
Kaviárek rozbalovat při cestě domů na ulici to by asi nebyl dobrý nápad 😀
macatákočka
u toho bych chtela byt, videt ten vyraz muže, jak si vychutnává první okamžik kdy může přivonět, pomazlit, zkusit.... jůůůů
Fanda01
Ahoj, já tedy kupuji jen silonové ponožky a nebo botky, pokud se jedná o první zmíněné silonové ponožky, musím je obálky rozbalit hned před poštou. Pak si je schovám do kapsy a určitě si přivoním hned v autě, samozřejmě se nejprve rozhlédnu, aby se nestalo nějaké fópa :-) A pak záleží co mi to v autě udělá. Někdy hned domu a pěkně v soukromí si úžít, jindy si řeknu, že to počká do večera v klidu :-)
DreamyDee
Ahh, já bych ani nenechala ho to rozbalit po ceste , :O 🙃🙃 hlavně si většinou počkám až s tím přijde domu , a rozbaluje “semnou” :P
Pruďas
Určitě až doma. Je to pro mě hodně intimní okamžik, když kalhotky rozbalím. Takže trocha soukromý se hodí. Já je kolikrát vyzvednu když jsem ještě v práci a jedu kolem. Pak je vozim v autě třeba až do večera. Ale rozbalím je až doma.
Zobrazit 8 odpovědí