Ponožtičky nebo silonky

Erya
Můj profil Moje nabídky
Řekl bys mi, co tě víc vzrušuje? Co všechno s nima děláš, jak balíček rozbaluješ nebo ho úplně roztrháš?😈
2

Vzrušují mě jednoznačně více silonky (silonové ponožky) ten materiál, je úžasný jak na pohled tak na dotek, také si myslím, že pokud se ženě už nohy potí. Tak v tech silonkách je to ještě lepší :-) Takže za mě silonky! :-) Balíček rozbalím v klidu, ale potom se na mě vyvalí (né tedy pokaždé) ta úžasná "vůně" zpocených silonek a nedá se to vydržet okamžitě se mi postaví péro do pozoru, nemusím si na něj ani sáhnout. Jednu silonku si vezmu do ruky a začnu jí nejprve opatrně čichat, pak přidám na intenzitě toho čichání a doslova nasávám jak zběsilý tu vůni. Což má za následek, že mi opravdu péro pomalu praská (když opravdu pěkně smrdí) druhou silonku si nandám na péro a pomalu si honím přes silonku. Když se blíží konec přestanu si ho honit oběma rukama vezmu tu jednu silonku co čichám a pořádně nasaji tu vůni, představím si slečnu která je nosila, kde je měla, v jakých botkách, co ten den dělala...a bez dotyku na své péro vycákám plnou dávku co té jedné silonové ponožky. Pak se posadím na gauč a vše to rozdýchám. Po té si tu danou silonku, která není poskvrněna uschovám společně (např s fotkou ženy či fotkou nožiček) abych věděl, až budu chtít čichat zase od té a té slečny :-)