Pánové jaké kalhotky máte nejradši

Hannah
Ahoj, jsem tady nová. Mám ve skříni spousty kalhotek a fakt vlhkou kundičku. Jaké barvy kalhotek nejvíce chcete. Krajka tanga nebo látka?
Kája234
Rád nosím brazilky / tanga / kraťáskové 😊 záleží na náladě, ale nesmí být bezešvé, to mi pak leze ven a nedrží vůbec 😬 barva mi je jedno 🙂
Zobrazit 4 odpovědi
Amater10
všetky druhy,ale saténové
Zobrazit 2 odpovědi
Lui
Ahoj, nejraději mám tanga a brazilky z hladkého materiálu. A nejlepší je když je třeba použity hladký materiál s krajkou :) barva mi je jedno ale nejvíc asi taková ta klasika Černá, bílá, červená a nebo třeba růžovou.
Zobrazit 3 odpovědi
Vladislavik
Nejradši čistou bavlnu v bílém provedení
Zobrazit 3 odpovědi
claas
Takze za mne mam rad klasicke kalhotky. Vyzorove klasicke kalhotky na krasnem zenskem zadecku su k nezaplaceni. Ale poslednu dobu sa my zacali pacit aj tanga,pretoze sa na nich dokonale uchova krasna vona zadecku. Co sa tyka farby,tak preferujem bielu,ruzovu,cervenu a fialovu. To je pre mna top. A idealne kalhotky pre mna su pruhovane a zlozene z uvedenych farieb.
Robkoo
Jednoznacne tanga!!Ale aj brazilky a cstring
Zobrazit 2 odpovědi
KubaSissy
Najradšej nosím čierne alebo ružové 😍 a mam rad krajkovane a buď Brazílky alebo tanga, krajky ❤️❤️
dejv53
Libi se mi moc tanga na ženě ,ale poslední dobou mě vzrušují klasické kalhotky mnohem více s kundičky pochytí a dobře se mi s nimi hraje 🤗😛rád je olizuju a čicháme k nim
Zobrazit 2 odpovědi
Lolboyy
AAhoj krajkove tanga
Zobrazit 3 odpovědi
Mokrá hoe
Pro mě jsou nejpříjemnější bavlněné hladké tanga ☺️ pokud jde o kalhotky volím spíše krajkové nebo půl na půl
Artisan
Já myslím, že nejlepší jsou látkové místo krajkovych. Jsou většinou krásně hladké a když si je obléknu je to hodně příjemné, klidně i na donoseni :-)
Zobrazit 2 odpovědi
Madline
Jakou barvu mate u kalhotek nejraději? 💦
Zobrazit 6 odpovědí
Klouček
Ahoj. Mam rád něco jako satenove,nebo podobné.
Zobrazit 1 odpověď
Milenka Brunetka
Asi skočím na nákupy :D
Makin
Já myslím, že je tohle hodně individuální, jak tím, co se každýmu kupujícímu líbí, tak někdy i tím, jakou má kupující momentální náladu. A tak nějak stejně to bude asi u obnošenosti a dalších věcí...
colek
Ja určitě preferuji tanga z takového hladkého materiálu jsou příjemné na dotek, naopak se mi moc nelíbí takové bavlněné dost je dělá značka CK to mi přijde jak mít tepláky na ostro 🙊😂😂
Zobrazit 2 odpovědi
Nestydatka
Je tolik krásných barev a vyhrává klasické trio 😳 nooo vidím, že budu muset na nákup a prohrabat skříň. I když černých mám spousty.
Zobrazit 1 odpověď
submisiv
dobrý den,zajímá mne jestli mám nadeji že mi nekterá žena pošle kalhotky zmáčené spermatem a nebo plný prezervativ.kalhotky volím krajkové.prosím dejte mi vedet dekuji
Zobrazit 19 odpovědí