Nosíte koupené kalhotky?

KVĚTINKAVOŇAVÁ
Ahoj 🙂 Zajímá mně jestli si kalhotky také zkoušíte než si s nimi prohrajete?
lensabca
Ne ale ta představa mě vzrušuje a chtěla bych to s někým zkusit. Aby mi pak poslal fotky jak nosí moje pradlo
Jungas
Hezký večer, ano nosím na spaní 😏
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Dostávám spousty zpětné reakce na prádlo a ne jen na kalhotky..formou fotek i videii ! Nosí je, plní mé instrukce , chutnají je atd.. Je to fajn .
Janac
Už jsem byla potěšena několika fotkami zákazníků kteří nosí 😉
LoverAss
Ano, ale nejprve si s něma pohraji a poté i zkouším, nosím, a ne jen kalhotky ale veškeré prádlo 🥰
Zobrazit 5 odpovědí
Kaczulienka
Chtela bych, aby si někdo koupil moje kalhotky, nosil je a poslal mi své foto v nich
Zobrazit 2 odpovědi
pk46
Já kalhotky nosím strašně rád. Je jedno, jestli tanga nebo jiné střihy. Nejvíc mě vzrušuje, když o tom nějaká slečna ví.
Zobrazit 7 odpovědí
Artisan
Já kalhotky nosím moc rád, jsou pohodlné zároveň je to vzrušující...střídám pánské prádlo s kalhotkami. Ale chce to aspoň velikost L a nějaký zajímavý, prakticky střih. Pak jsou fajn i elastická tanga.
Zobrazit 2 odpovědi
Baculka1979
Jsem xxxl a jsem ráda, když si zákazník mé kalhotky obleče a pošle mi fotku, je to milé a sexy. V reálu mám pár klientů, kteří chodí na submisivní služby a vyloženě chtějí mé erotické oblečky - protože jsou hodně elastické, je to ok, pokud muž není vyloženě malý a extrémně štílhý. Vypadají v tom sexy a mě to vzrušuje.