Mastrubace

Vrabec
Přiznejte se holky kolikrát mastrubujete 3×za den mi příjde veliká pohádka????
Bernadette
Kolikrát masturbujes ty ???
Zeptej se mě
Já nejradši masturbuju v práci na záchodě... ten pocit, že mě někdo může přistihnout mě hodně rajcuje...
Barbora
Podle nálady a okolností, teď je času a podnětů víc... :-*
mokra.anet
Podle nálady, vždycky hned ráno a potom třeba ještě dvakrát během dne 🙈
Karkulka
Udělat se 3x pohádka není, záleží na chuti, náladě.. s vibrátorem je to otázka minut někdy i vteřin 💋😘
Terinka
Driv jsem si to delala hodne casto, klidne 3x i vickrat za den nebo vickrat za sebou i bez pauzy, zalezi na chuti a casu, delavala jsem si to pred spanim kazdej vecer, krasne jsem po tom hned odpadla, uzasny 😄👌 ted uz to nedelam tak casto jako driv, treba jsem unavena nebo neni chut, jsou dny kdy vubec, kdyz na to prijde tak si to vetsinou udelam vickrat za sebou, jednou mi to moc nestaci, pred menstruaci a po ni to delam hoodne, to jsou velky chute 😄
Bernadette
No někdy to pohádka není 💁‍♀️ nedělám si to 3 krát denně pokaždý , ale po večerech vždycky nez usnu treba 10 krát si to udělám a i si to pocitam a tlemim se občas . Pak jsou , ale dny kdy jsem sama uklizim a delam si to celý dopoledne s pauzama a nebo tady na Km s někým. A kdyz mám rýmu tak mi to uvolňuje nos 😃🤣 podle me to pohádka není, verim tomu 😉 Zalezi jaky je den atd.. ale po večeru z 98 procent pokazdy
Sexyholka
1x denně:)
Brunetty
Hezký večer, tak u mě by to pohádka byla. Chodím do práce, mám vnoučata dva psy a různé koníčky. Večer se zavrtám do peřin a pěkně usnu..) Budu upřímná dělám si to skutečně minimálně šetřím si to pro toho kdo si u mě objedná orgasmus. Mám třeba objednávku dvou kalhotek jen nošení a u těch třetích chce zákazník orgasmus. Pro někoho možná praštěné, ale já to vydržím. Je to pro mě víc vzrušující než kdybych si to dělala denně i několikrát to by mě nebavilo. Ale pokud nošení nemám a mám na to chuť tak si to udělám.
Blondýnečka
Když jsem hodně nadržená tak fakt hodně krát , třeba 5-10x, ale 10 už jsou takové krátké dojezdy s náhlým nečekaným najezdem🙈😀 těžko vysvětlit 🤭
Zobrazit 1 odpověď
Deisy
V období ovulace dokážu mít orgasmus i 2x denně 😋😍 mimo ovulaci cca 4x týdně, ale samozřejmě záleží na okolnostech, pracovním vytížení a chuti 🥰
Baculka1979
Je mi 40, nejvíc jsem asi onanovala jako mladá holka - 11-17 než jsem měla kluka. A pak když jsem byla těhotná - prý je to dobré pro mimčo mít denně orgasmus, tak jsem ho měla :D. Aktuálně mám sex i orgasmus podle chuti a nálady a menzes cyklu. Někdy se dělám dvakrát denně, někdy jednou za týden.
Victoria Rose
Já jak kdy, když mám klid a chut dokážu se udělat 10x za sebou s pauzami 🙈