Líbí se vám když muž čichá ke kalhotkám

dejv53
Ahoj holky líbí se vám když si muž koupi vase kalhotky a pak pošle video nebo fotky jak si snímá hraje ?
A co by stě kdyžtak chtěly aby s nimi muž na dělal ?
7

RoztomilaNala
Jasne, ze jo😜 Napis a muzeme se na nejakych domluvit a ja ti napisu, jak si s nimi pohrajes❗️

Redpoison
Líbí se mi predstava,že muž má mé kalhotky a čichá k nim... Jen si to představím a vlhnu...

Vdolka
Libi a tuze moc..ať dělá cokoliv ho napadne..ať si s nemi vyhoni, strká do úst,olizuje, obléká, nejlíp, ať je má u sebe i přes den (třeba v práci v kapse nebo tašce či kufříku) a večer ať si je dá pěkné k nosanku a uspí se.♥️

Blondmommy
Ano líbí se mi to moc a nevěřila bych jak mě to vzrušuje. Je to zajímavý pocit, a patří k ní i vzájemná komunikace. Jsem ráda, když muži voním a líbí se mu to. Chtěla bych, aby nakonec kalhoty postříkal a poslal mi fotku.

Victoria
Osobně jsem vždy ráda, když mi zákazník prozradí, co s kalhotkami dělá 😍🌸

Bernadette
Rozhodně potěší a taky přiblíží.
Je to stopro příjemnější s takovou zpětnou vazbou 😉!
A co bych chtěla, aby si dělal s kalhotkama? To zjistíš, až nějaké mé budeš mít 😉🥰

Je to velice vzrušující, líbí se mi to tedy i u kalhotek a punčošek. Fotkami výstřiku nad nimi mě zákazník vždy maximálně potěší, :) mám to i v popisku. Mám pak velkou radost, že jsem někomu udělala velkou radost :DD .. a samozřejmě je to prostě rajc- cizí člověk vs. moje nejintimnější vůně, oblíbený kousek spodního prádla/ smradlavé ponožtičky...

JmenujiSeNatalka
Ahoj.
Já jsem na tuto stránku šla původně proto,že jsem chtěla najít muže jež by si záměrně ode mě bral kalhotky a čichal k nim. Mužům píší,co chci a co očekávám + plus mám připravené malinké překvapení 😍🤩
Je to vlastně můj fetiš,mě osobně mé prádlo voní extrémně ! Dokáže mně to naprosto vzrušit,tady jsem,protože chci aby to zažil i někdo jiný. V realitě jsem nikoho takového kdo by měl tento fetis co já zatím nepotkala. Proto k mému uspokojení je tato stránka. Muž si ode me vezme kalhotky,píše mi co to s nim udělalo,jak je cichal a olizoval... Velmi často mi posle fotky či video.. Což je pro me vrchol rozkoše a na základě toho jsem schopna se i udělat . 😛 Každý mame něco ! Me vzrušuje když mi někdo čichá k mému spodnímu prádlu 😍

Malá Víla
Ahoj, me to vzrusuje. ;)
Pisu vzdycky do dopisu, co si preju, aby s nimi delal. ;)