Krásně ozdobený klín

Sweet Pea
Ajooooj 🌸
Už od 16 let mám intimní piercing.
Piercing jménem Christina a pak mám dva kroužky zdobící můj klín.
Nejradši nosím ale místo těch dvou kroužků jeden o trošku větší kroužek, který spojí moje dva malé pysky k sobě a vypadá to pak Moc krásně a je to i moooc příjemný pocit
Líbí se vám, když má slečna krásně ozdobený klín?
3

Ahoj určitě líbí ale jak píše brunetti ozdoba může být v podstatě vytvořena z čehokoliv. Ať už v podobě úpravy klína Nebo různými šperky tak jako to máš ty je samozřejmě otázka praktičnosti A samozřejmě toho kdy si dotyčná něco takového nechává vytvářet a pak samozřejmě jak píše i Diana zda nehrozí v rámci vzrušení a sexuálních Praktik kdy je člověk kolikrát smysli úplně jinde tak jestli nehrozí nějaké poranění těžko říct. Ale určitě můžou být a jsou tyto šperky oddělávací Takže pokud by tohle rozjelo asi se to dá i na nějakou dobu odstranit. Nicméně určitě to vypadá hezky například když je člověk na nudapláži Tak ten šperk navíc přitahuje pohledy a pozornost a samozřejmě dokáže přitáhnout i řekněme sluneční paprsky které tu ozdůbky dokáží pěkně ohřívat a samozřejmě to teplo se rozšiřuje do okolí takže to může způsobit i příjemné pocity.. aspoň tak se mi s tím kdysi pochlubila jedna kamarádka..)