Krádež Kalhotek

MilujuKalhotky
Krásný den slečny. Stalo se vám někdy že se vám ztratily použité kalhotky, že vám je někdo sebral? Musím se přiznat že já to dělal a stále dělám když je příležitost... :)
0

Před pár lety sme si udělali takový asi třídenní mejdan bylo nás tam asi tak dvacet párečky ale hodně i singles ubytovaný sme byli ve dvou místnostech a spali sme tak různě kluci i holky ve spacákách na karimatkách holky kvůli nedostatku místa i soukromí občas proběhli kolem jen tak v kalhotkách a koukat na ně to sem jen tak nevydržel a když byla chvilka nikde nikdo tak sem sem si všim jedněch kalhotek na hromadě všeho možného a tak se si je vzal.

Border
Mně se to stalo.
Pracovala jsem asi týden u známýho a přespavala u něj. Jednu noc jsem šla ale ke kamarádce a pak našla pod polštářem vzkaz. Báseň-přiznání.
Jako jo, mam pro "speciální romantiku" taky slabost, tohle mě ale bohužel nevzrušovalo, měla jsem v tý době vlastního milence. Ale ani mě to neznechutilo.
Dělala jsem že o tom nevim.

Victoria
Kalhotky sice ne, ale na střední jsme měli takové otevřené šatny, bez skříněk a ztratily se mi boty na cvičení. Bylo mi to dost líto, protože byly moje oblíbené a pak už jsem ty stejné nikde nemohla sehnat 😄💕

Makin
Nestalo, ale z okolí znám jeden příběh, kdy jedné známe nějak zmizelo spodní prádlo asi na koupališti, nebo kde to bylo 😄 Už si to nepamatuju přesně. A pak se občas někomu stalo, že jim zmizely kalhotky ze šňůry, mně nikdy, ale k nám se nedalo moc dostat 😄

Blondýnečka
Moji mamce z balkonu 😄že jich bylo .. sice vyprane … a totálně to obrečela

S použitými kalhotkami se mi to stalo jednou v posilovně 😌 někdo mi je cmajznul i s podprsenkou, když jsem byla ve sprše 😄
Ale s vypraným prádlem se mi to stalo víckrát, to jsem byla ještě na střední a bydlela na vesnici, měli jsme prádlo venku a nízký plot, vždy mi někdo kradl kalhotky a i jednu podprdu. Pak jsem zjistila, že to byl můj soused o pár let starší než já. Po pár letech se mi přiznal a vrátil mi plnou tašku postříkáných kalhotek a i tu mou podprsenku 😁

Anonymníkráska
Ještě se mi to nestalo, ale kdyby jo, tak by mě zajímalo, co by dotyčný zloděj s kalhotkami dělal ☺️