Kluci nosite damske pradlo?

Karles
Ja iba kalhotky
Reeves
Kalhotky jsou úžasné na nošení, tanga s širokým předním dílem taky. Přišel jsem k nim náhodou při stěhování když člověk necěděl, kde má hlavu, natož hadry tak jsem nepohrdl ani kalhotka a pak jsem zjistil, jak skvělý jsou :)
Pemar
Ja taky nosim jen tanga ci brazilky..nejlepe od holek
Kája234
Ano, nosím. Je to super pocit, když vím, že je měla nějaká pěkná holka a já je můžu mít pak taky 😊 už mám jen kalhotky od holek a trenky už vůbec nenosím.
Zobrazit 3 odpovědi
kalhotkomyl51
Prosím bude si se mnou o kalhotkách psát nějaká holka či žena?
Zobrazit 7 odpovědí
Fetišista97
Ano rád tanga ale i obyč kalhotky i ponožky si dam
Janac
Kluci nosíte po obnovení dívkami nebo si kupujete úplně nové?
Zobrazit 33 odpovědí
Amater10
Ja ho nosím denne,niekedy aj komplet,nohavičky,podprsenku,podväzky a silonky,spodničku.Aj v práci pod pracovným odevom.Je to super,keď streavam kolegyne a mám tak isto pradielko na sebe ako ony.Len ony to netušia.
Zobrazit 4 odpovědi
Lena100
Kdo by chtel nejaky dámský setik, kalhotky, silonky, holcici ponozky, ťapky, šaty, top at napíše 😋
Lui
Ano, nejraději tanga a brazilky, ale musí být krajkové nebo z jemného materiálu (něco jak saten nebo mikrobiální) bavlněné moc rad nemám.
Vladislavik
Z dámského prádla nosím pouze kalhotky. Takové ty poctivé klasické bavlněné (lidově řečeno pořádne bombardaky) jsou velmi příjemné a pohodlné i pro mužské.
Zobrazit 1 odpověď
Kája234
Jojo, jen potřebuju najít kalhotky takové aby mi nevadili při chůzi nebo spaní, často se stane, že mi koule vyjede na jednu stranu a není kalhotkami zakrytá, nejhorší to je na ulici, musím riskovat, že to někdo vidí 😊 jinak bych rád koupil další a další kalhotky k nošení 😇
Zobrazit 3 odpovědi
Robkoo
Jasne...Mam dokonca i fotky kedy si ich skusim niekedy zo zvedavosti alebo preto ze su male...
Femboy
Ja nosím 😍 a hlavne kalhotky a silonky teraz ich mam na sebe je to fakt príjemné
Zobrazit 1 odpověď
claas
Tak daleko som to este nedotiahol 😂😂😂
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria
Tak to by Ti slušely ty moje 🥵💕
Majkee
Já nosím strašně rád tanga a silonky. A doma to vylepším sukní a nadkolenkama, nebo ohrnovacíma ponožkama na aerobic.
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
U mě jsou tací co nosí 😀 asi ti sem nenapíšou, nikdy nepsali moc ve fóru 🙂
CuteLorelai
Tak mi napiš , a já ti nějaké ukážu v chatu. Nějaké vybereme v kterých ti to bude slušet ☺😄
Zobrazit 2 odpovědi