... kalhotky postříkané spermatem ...

PetrI.
... vždy mě odradí objednat kalhotky, tanga ... od slečny - ženy, která dá do nabídek i „postříkání spermatem”... jsem jediný nebo je nás víc? Vím, máte své partnery a sexujete, ale jsem raději když se mi to u zboží nevěší přímo na nos 😁😤😭😜 Petr 1..
Nox
Já naopak kalhotky postříkané spermatem vyhledávám a hnusí se mi nabídky s tematikou kaviár nebo menstruace.A světe div se,nemám potřebu podobné,pro mě odpidivé,nabídky nahlašovat nebo o nich psát na fórum.
Zobrazit 6 odpovědí
Bernadette
A Ty to nahlašujes ty nabidky ?
Zobrazit 1 odpověď
Piffio
V podstatě buďme rádi, že nám i zadané holky nabízí své kalhotky, protože jinak by jsme si tady třeba vůbec neužili. Podívejte se o kolik krásných holek by jsme přišli….
Zobrazit 1 odpověď
Piffio
Pardon, že se pletu do diskuze, ale mě se třeba líbí, ze zdejší změny žijí normální život a že nám tady krom jiného můžou nabídnout to, po čem každý touží, třeba i kalhotky od spermatu. Zkrátka to, co je ve skutečnosti třeba jen sen. Já si na zdejších ženách naopak cením, že nám nechají nakouknout do svých nejintimějších míst a poskytnou nám radost z toho a to i přes to, že měli třeba včera sex. Je přeci jasné, že to nejsou profesionálky, ale normální holky, kterým se třeba taky líbí, když jim někdo cizí čichá do kalhotek a je jasné, že v běžném životě mají partnera. Zkratka některé do dělají pro peníze, některým se to také líbí, proste každý za své. Já bych Vám chtěl moc poděkovat, že tu s námi jste a díky tomu můžeme společně uspokojit své touhy. Je zde mnoho krásných žen a k některým i já jsem mohl si přičichnout což by v reálném životě třeba vůbec nebylo možné. Díky mooc holky
Zobrazit 2 odpovědi
Rick
Když je tady tenhle dotaz tak by mě zajímalo, jestli si nějaká prodávající nechala nastříkat na kalhotky, poslat zpátky a udělat s nim to stejné co dělají zdejší nakupující :D
Lenny13
Tak to mrkni ke me. Takovou službu u me nenajdes♥️
Culíkatá-holka
Ja tuto nabidku ani nemam. Tak klidne koukni ke me :)
Janac
Hezký večer Petře.. poznáš zde u slečny která má partnera? Jsou zde i slečny které tuto informaci zde neventiluji a stejně je jejích zákazníkům jejich kalhotky líbí 😉
velvet2
No vynikající by byla možnost vybrat nejenom nabídky, které nabízí vybrané doplňkové služby, ale i inverzní funkci - potlačit nabídky se službami, které se nelíbí. Slečny by pak viděly, jestli přidáním dané služby počet shlédnutí stoupá nebo klesá
Zobrazit 5 odpovědí
Brunetty
Hezký večer, taky nenabízím pulce s ocáskem.
ParisLove
Můžeš nakoupit u mě 👌 možnost tam mám, ale nedávám to tam dokud si o to zákazník nenapíše nebo si to nepřiplatí 👍
AndyLou
Objednej kalhotky u mě. U mě sperma nehrozí ❤️
Vladislavik
Tak si kalhotky objednej bez postrikani. Musime byt tolerantni k zakaznikum, kteří sperma na kalhotkach chteji.Myslim si, ze je to od slečen naopak mile, ze dokazi vyhovět i méně obvyklym požadavkům.
Zobrazit 2 odpovědi
RoztomilaNala
Tak to, ze to nejaka slecna nabizi, nic neznamena.. Proste si tu sluzbu nevybirej a je to
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Proč tě to odradí jakože budeš mít na kalhotkách sperma ???
Janac
Hezký večer záleží v první řadě na požadavku zákazníka. Pokud zde některé slečny mají x takových požadavků nemůžeš se divit že nabízejí..
Anonymníkráska
Upřímně jsem ani nevěděla, ze tu možnost tam máme 😅😂
velvet2
Přinejmenším jsme dva.