Kalhotky

Pepino
Dobrý den dámy.. Některé z vás na svém profilu píší, že vás vzrušuje představa když někdo bude mít vaše kalhotky a nějakým způsobem si s nimi hrát Tak kdyby jste u vás doma přímo při činu nachytaly nějakého příbuzného či kamaráda jak si hraje s vašimi kalhotkami.. Bylo by vám to příjemné nebo by vám to vadilo?
Victoria
Záleží, kdo by to byl 😏
Vdolka
Nevadilo,mně se to líbí a klidně,ať je to příbuzný 💪😎💋😈
Nina B
Napiš mi :)
kalhotkomyl51
Prosím jsem v plný invalidní důchodce co miluje dámské prádlo a kalhotky musím mít celé dny i noci.Ženy ozvěte se mi sem.
Zobrazit 22 odpovědí
Malá Víla
Pribuzneho zrovna ne, ale treba kamarad....😉
Rossie
Upřímně.. vidět příbuzného jak jsi hraje s mýma kalhotkama, by mě fakt nepotěšilo😂🙏🏻 To by byl šok.. Ale nějakej kamarád..😈😈 byla bych překvapená, ale rozhodně by mi to nevadilo 😈❤.
Mokrá hoe
Mě by to teda nijak nepohoršilo , spíš bych byla potěšena že někoho vzrušuje moje vůně ☺️😁 Jen bych se usmála
Baculka1979
Ke kalhotkám čichám jen já - manžela to nevzrušuje :D. kdysi v mládí jsem přičichla i k mamčiným a pak ke kalhotkám sestry mého prvního kluka...Kdybych někoho načapala, záleželo na tom kdo, kde a na mé aktuální náladě.
Ninna
Já bych byla potěšena, kdybych někoho načapala, jak si čuchá k mým kalhotkám a hraje si s nimi. Byla bych ráda, že ho tak moc vzrušuje vůně broskvičky 😋. Nakonec bych mu nechala pocítit mne doopravdy a ochutnat si mne 🥰
Zobrazit 2 odpovědi
Leia Organa
Pro mě by to dřív byl šok, řekla bych si, fuj prase atd. Teď by se mi líbilo, schválně je nachystat upatlané, aby je kamarád viděl, představovala bych si, jestli si všimne. Zdá ho to šokuje, vzruší nebo si i přivoní. Pokud bych ho přistihla při činu, tak bych buď dělala, jako nic jen se usmála, že vím co s tím dělá, a že nebudu rušit. Nebo bych si zahrála na pohoršenou, že se ukájí na mém prádle. Užila bych si to ponížení, že jsem ho přistihla. Ale tak i tak bych byla úplně mokrá. Dostává mě, dát olízat prsty od kundičky. Dát přivonět k prádlu a když je k tomu komentář, jak božský voním, teču ještě víc. Hold narcis 😂🤭🤷🏻‍♀️👸🏻
Deisy
Ahojky Pepino, já bych byla potěšena někoho načapat, jak si hraje s mými kalhotkami, těšilo by mě, že ho vzrušuje moje vůně kundičky a asi bych mu v tom pomohla, kdybych ho načapala 🥰😍😋
Zobrazit 2 odpovědi