Jak si koupené kalhotky užíváte?

HarryPotter
Já vždycky začnu puštěním videa o slečny. Kalhotky pěkně k nosu... A nakonec se do nich udělám. :-) Sice je pak už moc podruhé nemůžu použít - ale stejně to stojí za to. :-)
cumpant01
Kouknu na videiko nebo na fotky očichám olížu štávičku v rozkroku a pak už jen stříkám takhle denně a klidně i rok dva.
Zobrazit 3 odpovědi
Firefighter
Já kalhotky a ostatní věci taky nevyhazuju, dokázal bych poslepu poznat podle vůně které patří, a každé voní jinak jedinečně. Je to jako s otiskama prstů. Nikdy se neopakují. Až budu mít kalhotek a ostatních věcí hafo , tak se do všeho zachumlám a nevylezu 😇
Zobrazit 2 odpovědi
Lambonaut
Par kalhotek mam. Loni jsem to zkusil poprve. Je to fakt uplne jina zalezitost. Mam tu par slecen oblibenych ale musim rict ze mi ted voni tak tri. Kalhotky od nich nikdy nevyhodim protoze jak uz tu nekdo psal je to od hezkych dole vonicich slecen.
Morientes
Já je cicham pak se u toho dělám než jsem nasadíme si je na pero a udělám se ale mám gumu :-)
Zobrazit 1 odpověď
blackpants
Vždycky jsem uvažovala, jestli si ty kalhotky kupují a schovávají jen nezadaní. Kde je pak schovaji před případnou partnerkou? Vždyť to nejde, ne?
Zobrazit 1 odpověď
Wettie
Sice se to čte krásně, pánové, ale nemáte pak časem doma víc dámského spodního prádla než pánského? 😅
Zobrazit 9 odpovědí
Jirik
... ještě dodávám ..., nejraději mám kalhotky z osobního předání, je to o něco dražší, ale při „akci” si slečnu, ženu vybavuji a je to takové „osobnější”. :-) A co je super - některé souhlasí s posezením u kávy, dvou deci, pokecáme o životě... Vždy jsou to sympatické, příjemné studentky, mladé ženy nebo i ženy \asi tak do 45... :-)
Zobrazit 4 odpovědi
Jirik
Postaví se mi už při rozbalování! A potom, když přivoním hned si hledám místo, kde si to udělám, kalhotky samozřejmě u nosu a nasávám tu omamnou, vzrušující vůni kundičky... K tomu video od „autorky” kalhotek, je to síla ukrutná... :-). Do „nových” kalhotek nestříkám, to až po čase, když vůně vyprcháááá :-)
Zobrazit 4 odpovědi
KVĚTINKAVOŇAVÁ
Ahoj 🙂 Zajímalo by mě, jestli kalhotky i nosíte?
Zobrazit 8 odpovědí
Pruďas
Na kalhotkomatu kupuji už jen od jedné slečny. A nedovedu si představit, že bych její kalhotky zničil tím, že bych se do nich udělal. Mám je položeny na obličeji a když jsem hotov jdou krásně složený do šuplíku. Slečna je nosila kvůli mě. Nemoh bych je vyhodit.
Zobrazit 11 odpovědí