Holky, vzrušuje vás to nebo to děláte pro peníze?

pk46
Ahooj slečny a dámy,
Mám dvě otazky.
1. Vždycky mě zajímalo, jestli vás opravdu vzrušuje, že nekdo nosí vaše kalhotky nebo s nimi dělá jiné věci. Případně, co vas vzrušuje jiného tady na tomhle webu? Spousta z vás tady píše, že vás to vzrušuje, ale nejsou to jen takové řeči?
2. Opravdu vás některé kalhotky dráždí, ze zvlhnete? :)
7

JmenujiSeNatalka
Je to pro me prijemne zpestření. Cítím se sebevědoměji a atraktivnější pro muže ;-) Když mi píší,jak kalhotky ode mne krásne voní... Jak se jim video,či fotky libili. Přijde mi to sexy a rajcovni. Parádní pocit ! Častokrát mne tu i něco,někdo, dost vzruší... 😋 A ano ,dráždí

Mooncake
Upřímně, jak kdy a jak co. Když dostanu nabídku na něco, co mi úplně nevoní, ale vyloženě nevadí, nemám s tím problém. Ale většina věcí, co prodávám nebo nabízím, jsou pro to, že mě vzrušuje představa, co s tím potom dotyčný bude dělat. Je to takové rande naslepo s mými produkty, a to je vzrušující.

Malá Víla
Je to vzrušující a peníze jsou jen bonus. Stejně jich není tolik, aby šlo jen o ně :)

Bernadette
50 na 50 💁♀️😘 líbí se mi to a vzrušuje mě to a jsem za to ráda i ohodnocená.

Já se o této stránce dozvěděla náhodou a jen jsem nakoukla. Pak mi to začalo vrtat hlavou a teď už sem koukám denně a pořád se odhodlávám dokončit registraci. Ve skutečném životě jsem totiž stydlivá, takže mě to svým způsobem láká. Vždycky jsem si myslela, že když jsem dole hodně vlhká (nemyslím přímo před sexem), tak je něco špatně a ono buch, je to přirozené a chlapy to rajcuje. Mám dlouhodobého partnera, takže jiné zkušenosti nemám a upřímně..představa, že voním a líbím se i jinému muži mě dost vzrušuje. A peníze? Ty se asi hodí vždy. Prioritu mám ale jinde :).

Vzrušuje mě to. Vždy když se chystám fotit prádlo na KM nebo pro klienty, musím si na to vymezit spoustu času, protože se u toho několikrát udělám 🙈😀
A když mi přijde smska o zaplacené objednávce, tak se hrozně těším! A popravdě jsem zklamaná, když klient ani nedá vědět, když mu zboží dorazí. Jsem celá nedočkavá, když vím, že už mu leží balicek na poště 😳

Nestydatka
Mně se líbí, že si vzájemně uděláme radost. Miluju, když si pak můžu koupit nové spodní prádlo ;)

Kočička69
Myslím, že každý, kdo to dělá pouze pro peníze, tak tady dlouho nevydrží. Když holka očekává, že jí bude chodit hromada objednávek a ono nic, tak to brzo vzdá. Já to dělám spíš, protože mě to baví, můžu spojit příjemné s užitečným a ještě tím někomu udělám radost. Vždycky mi to zvedne náladu a potěší, když někomu pošlu kalhotky a pak mi příjde odpověď, že nádherně voním a že si to díky mě chlap skvěle užil :)