Holky, vzrušuje vás to nebo to děláte pro peníze?

pk46
Ahooj slečny a dámy, Mám dvě otazky. 1. Vždycky mě zajímalo, jestli vás opravdu vzrušuje, že nekdo nosí vaše kalhotky nebo s nimi dělá jiné věci. Případně, co vas vzrušuje jiného tady na tomhle webu? Spousta z vás tady píše, že vás to vzrušuje, ale nejsou to jen takové řeči? 2. Opravdu vás některé kalhotky dráždí, ze zvlhnete? :)
JmenujiSeNatalka
Je to pro me prijemne zpestření. Cítím se sebevědoměji a atraktivnější pro muže ;-) Když mi píší,jak kalhotky ode mne krásne voní... Jak se jim video,či fotky libili. Přijde mi to sexy a rajcovni. Parádní pocit ! Častokrát mne tu i něco,někdo, dost vzruší... 😋 A ano ,dráždí
Mooncake
Upřímně, jak kdy a jak co. Když dostanu nabídku na něco, co mi úplně nevoní, ale vyloženě nevadí, nemám s tím problém. Ale většina věcí, co prodávám nebo nabízím, jsou pro to, že mě vzrušuje představa, co s tím potom dotyčný bude dělat. Je to takové rande naslepo s mými produkty, a to je vzrušující.
Moje nožičky
To jsou správné otazky! Mě vzrušuje moje vune a ráda si o něj podělím. Voním pěkně a chápu že chláp co nemá ženu si touží po kalhotkach s baječnou vuni. Vždyt je to skvelé.
Kajush
Mně to dělá dobře, ale mám podmínku, aby muž byl starší..
Zobrazit 1 odpověď
Tiffanysugar
Vzhledem k tonu že ráda obměňují kaljotky,tanga pro můj satnik tak je to super 😀 musím říct že mě to baví protože se cítím víc taková chtěná A vim že klukům voním 😊😀 to že je to placene je dodatek k tomu abych si koupila nové kalhotky 😊😀🍑
Zobrazit 1 odpověď
Evilbitch69
Zrovna včera večer sem drandila nad nabidkama a představa že si někdo mota moje gaťky na péro nebo čuchá fusky je skvělá 👣takže jo někoho to i vzrušuje. Ale už méně je vzrušující sami pisalci s kterými ztrácím čas. Vyzvídaji a jsou arogantní.
Pantiesbabe
oboje !!!!!!!!!!!§
Victoria Rose
No, já mám každý den prakticky stejný, pro mě jsou tu objednávky jako zpestření dne, baví mě to, rada dělám radost a rada si dělám radost z penizku i já 😀😍
Malá Víla
Je to vzrušující a peníze jsou jen bonus. Stejně jich není tolik, aby šlo jen o ně :)
Mokrá hoe
Hrozně mě to baví , ovšem přítelovi jsem řekla že to dělám pro peníze 😁 neskutečně si to tady užívám a moc se těším na to až si mě někdo další očichá
Roxie Beast
Já jsem nadržená a vlhká v podstatě neustále, takže pokud někoho vzrušují moje mokré a voňavé kalhotky, nevidím na jejich poskytnutí nic špatného... vzrušuje mě spíš představa, že někdo chce moje konkrétní kalhotky...
Wanes
Jak už tu někdo psal, opravdu mě to vzrušuje a baví a je to tím, že je to za peníze. Kdyby to nebylo zaplacené, tak to není prostě ono.
elasiiie
Baví mě to a to že dělám něco co mě baví a ještě za to dostanu zaplaceno je mega!💞
Zobrazit 2 odpovědi
Nikol666
Rozhodně to nejsou jen tak nějaký řeči. Vždycky jsem si neskutečně užívala a užívám, když jakkoliv chlapa vzrušuju a díky mě se vlastně uspokojí. To že se udělá ze mě, tak mě dovádí k tomu se taky udělat.
Zeptej se mě
Já jsem tu nováček, ale ten pocit, že "se prodávám" mi příjde super. Trošku kurvička... Peníze z toho mě spíše těší a připadám si víc nestydatá... nebýt tam peníze, nevzrušovalo by mě to.
Milenka Brunetka
Strašně mě vzrušuje představa, že si někdo honí nad mým spodním prádlem a zpětnou vazbu jenom ocením. Voním chlapům? Oblizujou můj sekret? :D To snad lichotí každý ženský.
Bernadette
50 na 50 💁‍♀️😘 líbí se mi to a vzrušuje mě to a jsem za to ráda i ohodnocená.
Nika1988
Já se o této stránce dozvěděla náhodou a jen jsem nakoukla. Pak mi to začalo vrtat hlavou a teď už sem koukám denně a pořád se odhodlávám dokončit registraci. Ve skutečném životě jsem totiž stydlivá, takže mě to svým způsobem láká. Vždycky jsem si myslela, že když jsem dole hodně vlhká (nemyslím přímo před sexem), tak je něco špatně a ono buch, je to přirozené a chlapy to rajcuje. Mám dlouhodobého partnera, takže jiné zkušenosti nemám a upřímně..představa, že voním a líbím se i jinému muži mě dost vzrušuje. A peníze? Ty se asi hodí vždy. Prioritu mám ale jinde :).
Zobrazit 2 odpovědi
Nozicka
Ano,me to rajcuje,kdyz vim,ze si s nima muz pohraje,ovoni je a citi muj orgasmus..
Jolanka98
Mě vzrušuje
katrinka
Vzrušuje mě to. Vždy když se chystám fotit prádlo na KM nebo pro klienty, musím si na to vymezit spoustu času, protože se u toho několikrát udělám 🙈😀 A když mi přijde smska o zaplacené objednávce, tak se hrozně těším! A popravdě jsem zklamaná, když klient ani nedá vědět, když mu zboží dorazí. Jsem celá nedočkavá, když vím, že už mu leží balicek na poště 😳
Nestydatka
Mně se líbí, že si vzájemně uděláme radost. Miluju, když si pak můžu koupit nové spodní prádlo ;)
Péťulka2000
Mě se to líbí,občas mi zákazníci pošlou fotku co snimi dělají a je to slast
Kočička69
Myslím, že každý, kdo to dělá pouze pro peníze, tak tady dlouho nevydrží. Když holka očekává, že jí bude chodit hromada objednávek a ono nic, tak to brzo vzdá. Já to dělám spíš, protože mě to baví, můžu spojit příjemné s užitečným a ještě tím někomu udělám radost. Vždycky mi to zvedne náladu a potěší, když někomu pošlu kalhotky a pak mi příjde odpověď, že nádherně voním a že si to díky mě chlap skvěle užil :)