Dotaz pro nabízející kalhotky

Zvědavec
Holky objednávají si od vás kalhotky i holky? A vy samotné čicháte ke svým kalhotkám, jaké to je?
JmenujiSeNatalka
Jo přivonim si 😊 Prodala jsem zde už ženě kalhotky..
Vdolka
Čicham a hodně..voním si a chutnám si .kdyby nějaká holka chtěla moje kalhotky, velmi by mi to lichotilo, troufni si říct, že snad víc než od muže 🙊👀😃
Blondmommy
Ahojky... :-D Holka si zatím ode mě neobjednala... A ano před odesláním i během nošení ke kalhotkám čichám... :-D
Bernadette
Holky úplně výjimečně z 99 % v ženským rodě píše muž, sám napíše že je to muž a cítí se jako žena . Jinak jedné jsem prodala + jsem dělala i video 🙂😉 A ke svým kalhotkám čichám 😉
mademoisHELL
Ještě bohužel ne. Ale svoje testuju vždycky.
Belatrix
Já jsem teda ještě ženě kalhotky nikdy neprodala. Sama si ke svým čichám vždy před tím, než je odešlu zákazníkovi, abych je tím předtím otestovala 😁
kitana
Ahoj měla jsem už objednávku od jiné ženy a byla spokojená
Medeia
Taky si ode me holka zatim kalhotky nekoupila, ale cicham ke svym casto 😋
Tvojeholcicka
Holka si ode mě zatím neobjednala. :) A ke kalhotkám čichám často, kolikrát i zkoumám svoji šťávičku. :)
Zvědavec
Zajímavé a zkoušely jste i cizí kalhotky?
Zobrazit 1 odpověď
Lady666
Když jdu na WC, sundám kalhotky a vidím jak jsou mokré, neodolám a přivoním si. Ženě už jsem kalhotky také prodala. 😇
Deisy
Ahojky, čichám si ke kalhotkám celkem pravidelně, abych zkontrolovala vůni pro zákazníka 😊 A i když zrovna pro žádného zákazníka nenosím, stejně neodolám a čichnu si 😈👌 Holce jsem ještě neprodala, ale páru ano. Užili si s nimi krásné chvilky 💕😈
Malá Víla
Uz jsem zene kalhotky prodala a cicham ;)