Do školy s kalhotkama nebo bez

HodnyDejv
Ahoj holky do školy chodíte s kalhotkama nebo na ostro ,a divil se někdo když zjistil že třeba máte tanga ,nebo jste bez kalhotek ?
Victoria
Záleží jak kdy :)
sweet.lea
tak samozřejmě s kalhotkami, ale za to nenosím podprsenku :) už to praktikuji skoro rok a půl, a je to úžasný pocit.
Tvojeholcicka
Občas chodím na ostro, hlavně když je velké vedro a mám šaty. :) Krásně to pak větrá. :)) Jen musím dávat pozor, abych neseděla s nohama od sebe nebo se moc neohýbala. :D Zatím to na mě neprasklo. :)
Lily25
Haha, v létě chodím ráda i bez kalhotek :) mám ráda to větrání pod šatičkama. Jednou se mi stalo, že mi to jeden kamarád nevěřil a na ulici mi nadzvedl sukni :D překvapení bylo velké- nejen jeho
Cocox
Pod některé šaty nenosím - do práce tedy. Jde to určitě poznat, jak se látka obepíná o zadek a boky. Muži si všímají, koukají, ale nějaké výrazné reakce nikdy nebyly.
Malá Víla
Ja ne do skoly ale do prace. Parkrat jsem byla naostro. To kdyz jsem posilala balik a zapomnela jsem si nahradni kalhotky :D. Nikdo to nepoznal, jen se mi vsechno zarezava - sukne, leginy,....vsechno mi leze do zadku :D