Délka nošení pro zákazníka

Vůně ženy
Měla jsem dotaz od zákazníka jak dlouho bych dokázala nosit pro něj kalhotky. Osobně jsem nejdéle nosila 4 dny. Jak to máte vy? Kolik dní je maximum?
eial
Mile dámy,z pohledu zákazníka si myslím,že 3 dny jsou akorát. Kalhotky jsou pak krásné cítit dámským přirozením. Chápu,že z hlediska mykóz a jiných infekci je to pro Vás náročné.
Victoria
Maximálně 3 dny a už i to je pro mě hodně a neumím si představit, že bych takhle kalhotky nosila pořád
Tvojeholcicka
Ideál je max. dva dny, nechci riskovat nějaké záněty nebo mykózy z dlouhodobého nošení.. :)
Nestydatka
Já to nabízím, ale nepamatuji si, že by si to někdo objednal. :) Nejlepší jsou stejně tak 2-3 denní
Victoria Rose
Jednou jsem měla 7dni, ale to byl maximum 😀 jinak většinou ten den dva co chteji zákazníci :)
Malá Víla
Ja mam vuni slabsi a sedm dni mi nedela problem. Zakaznici objednavaji :). Pokud nenosim kalhotky pro nekoho, tak prevlekam kazdy den, samozrejme. :D Asi zalezi na jednotlivci. U me zas byva problem, ze pro nekoho jeden den byl jak kdybych je ani nemela na sobe...
Zobrazit 1 odpověď
Peee
No popravde uz ty 2 dny noseni jsou pro me az az.... A uprimne nedokazu pochopit, jak nekdo muze byt tyden v jednech kalhotkach. Ja bych to fakt nedala...
Deisy
Záleží na typu kalhotkách a v jaké jsem fázi cyklu. Například když mám ovulaci, převlékám kalhotky i 2x denně, jak jsou mokré a je jedno jaké jsou to kalhotky. Mimo ovulaci klasické kalhotky 3 dny v pohodě,i 4 jsem zkoušela pro zákazníka, ale tanga max 2 dny - vadí mi šňůrka špinavá od zadečku, jak se zařezávají 😄
Zobrazit 8 odpovědí
Alex77
Maximum byly 3 dny. Více si neumím moc představit. Někteří se divili že 7 dní je moc. 🤔
Zobrazit 1 odpověď
Makin
Maximálně 3 dny, ale to už je pro mně extrém a neumím si představit, že bych takhle nosila kalhotky pořád. Zákazníci chtějí většinou jeden den, max. dva 😀
Lištička3
Nejdele je nosím dva dny, nechci riskovat nemoci 😀
kitana
Já nosím max dva dny poctivě i přes noc pak už se taky bojím abych nebyla cítit. Za dva dny moje pipka dokáže hodně stavičky vyprodukovat kalhotky jsou pak krásně ulepeny🤭
Zobrazit 1 odpověď
Terinka
Tak pro me je maximum 3 dny :) ale kazda ma hranici jinde. Nosit treba tyden tak jsem citit na kilometry daleko 😂 i ty 3 dny se bojim, ze okoli muze citit, protoze ja to citim dost 😀
Zobrazit 2 odpovědi