Dělá tu nějaká z okolí Mladá Boleslav?

Patrikkk
Jede mi o to že si tady koupím kalhotky a dorazí z 3 dni, takhle by to mohlo být rychlejší když budeme co nejblíž.
Tess13
Ahoj jezdím do Bolky pracovně 2 týdne není problém dovést a nechat na domluveném místě.
Patrikkk
Hmmm
Patrikkk
Ahoj, nějaké nové holky z okolí Mladá Boleslav???
Wanes
Ja kdyz odesilam přes zasilkovnu (nosim to primo do depa), tak i kdyz to tam donesu vecer před 20 hod, tak jeste ten den to odtama odchazi a u zakaznika to je hned druhy den.
Zobrazit 1 odpověď
Patrikkk
Takže můžu se na to .... 🤨 z Prahy 3 dni!!! Z Liberce je teď 3 deň a nic 🤯 1.6 odeslané příjem zásilky na podacím místě Liberec, pak příjem zásilky na expedičním depu Liberec, pak příjem zásilky na expedičním depu Praha 🤨🤨🤨 to jsem zvědaví kam to ještě pojede!!! Každopádně seru na to, už nebudu objednávat, je už horko a aby kalhotky 3 dni kvasili někde v skladě 🤔 tak to děkuji nemám zájem. Omlouvám se holkám kterým jsem slíbil že objednám pak u nich 🙁😞 ale už více ne.
Zobrazit 8 odpovědí
Patrikkk
Takže žádná z okolí M.B 🙁😔😕
Patrikkk
Ja mám stále zkušenosti 3 dni. Slečna pošle v pondělí 9:00 tam se to převezme a čeká to tam do úterý cca 10:00 pak cca 18:00 to dorazí do depa a v stredu 12:00 mi přijde sms že zásilka je připravená. A áno někdy su kalhotky ještě vlhké ale to musí slečna dobře zabalit. Ale hodně holek používá nějaké čínske sáčky které voní hodně po plastech a když tam sú kalhotky 3 dni tak nič moc vůně. Slečna Wettie používá dobrý pytlík ten nevoní tak agresivně po plastech.
Zobrazit 11 odpovědí
Brunetty
Hezký den, jedna prodávající už Vám tady napsala a zase to stáhla. Určitě toto KM také nepovoluje je to skoro jako to osobní předání. Nelákejte prodávající některé neodolají a lehce se pak dostanou do blokace. A pak Vám tady budou chybět....
Zobrazit 4 odpovědi