Co si myslite keď chlapci nosia damske prádlo?

Honza22
Myslíte ze to je ok?
Cicatrix
Přijde mi to významově stejné, jako když slečny nosí mužovo triko či mikinu. Je to dle mého projevem náklonnosti, odevzdanosti, ale zároveň je to sexy. Navíc, pokud spodní prádlo vybírám já, a ideálně jej onosím, tak to jsem v sedmém nebi.😍
Janac
Myslím že to je naprosto v pořádku 😉 když je mužům pohodlné nosit kalhotky proč ne 😉
Vladislavik
Děkuji děvčatům za toleranci.
Wanes
Mě se to líbí :-) Mám ráda když si o tom píšeme a posílá mi fotky věcí co si pořídil :-)
Lily25
mam uchylku na feminizaci muzu 😳
Zobrazit 4 odpovědi
Baculka1979
Poprve jsem viděla muzskyho v tangach ( byť pánských, ale tangach ) před víc jak 20lety. Jedné paní jsem hlídala děti a toto byl její nový partner. Když jsem tam přišla a on se tam vesele produciroval v tangach byl směšnej a přišlo mi to nechutný a hlavně totálně asexuální. Pan byl mírně korpulentní a kromě těch tang na sobě nic neměl. Byl to ale pan doktor a paradoxně urolog 🤣. Naštěstí se tam takhle "oblečený" vyskytoval jen jednou. Pak už jsem ho viděla jen minimálně a vzdy řádně oblečeného. Dneska se na to s odstupem času a zkušenostmi dívám jinak. Tehdy to pro mě bylo ale fakt něco a jak vidíš pamatuji si to dodnes 🤭
PerverzLady
Bavím se nad tím, muž co nosí rád dámské prádlo je nejlepší společník na nákupy. Někteří jsou v tom dokonce sexy. Čubičky k prznění mám ráda.
Makin
Já mám na toto téma i dominantní balíček a celkově se mi to líbí :)
Malá Víla
Nevadi mi to. :)
Brunetty
Hezký večer, pokud je to muži příjemné nosit dámské kalhotky, podprsenku a jiné. Proč ne. Několik takových mužů znám. A tím, že mám velikost je L někdy XL tak mohou nosit i ty moje a vím, že někteří je nosí.
Bernadette
Ja osobně se tím bavím a rajcuje mě to .