Co děláte s kalhotkama?

Sarr
Zajímalo by mě co s použitýma kalhotkama vyvadíte a jestli je třeba i nosíte😛 zárově koukněte na můj profil a objednejte si. Přes zprávy se můžeme domluvit i na jiném prádle😈
cumpant01
Já začnu olizováním zaschlé štávičky kouknu na fotky a pak už jen stříkám a prostříkám je potom klidně i padesátkrát olizovat a čichám knim mi nevadí ani potom.
Zobrazit 2 odpovědi
mysak
Nosil bych je hrozně rád, ale jsem z nich okamžitě vzrušenej, takže to moc nejde. Když mi přijdou, tak je očichám, pohraju si s nima, vylížu a pak většinou obléknu, opíchám je a vystříkám. Do některých jsem se udělal už možná i 20x a je to na nich dost znát, ale prát se mi je nechce.
Kája234
Tak když je rozbalím, pěkně je shlédnu a přivoním :) pak se většinou dám na sebe a bokem kalhotek si ho vytáhnu a pomalinku začínám honit 😊 užívám si to a když je čas stříkání, tak úplně zrychlím a koukám se na to jak si ho honím a mám kalhotky na sobě. Když už jsem, tak většinou to slížu z ruky, ale mám někdy problém, že když se vystříkám, tak nemám chuť to slízat a pak ani mít na sobě kalhotky, nechápu proč, ale toho se chci zbavit a nosit už jen kalhotky 😊 ale kalhotky jsou pro mě super 😊
Kárčí3
Ahoj, tak já je nejraději očichávám, olizuju a při tom honím „ostošest”, u některých pěkně vlhkých a voňavých stříkám za pár vteřin, po pár minutách opět, to už ale trvá honění déle...někdy je to lepší než si jen tak „narychlo” zašukat!!! A šukat bez vylízání kundičky je úplný utrpení 😁😘🤩
Zobrazit 1 odpověď