Lak

em1ly
Jaký lak na nehty shledáváte nejvíc atraktivním?
Vdolka
Podle nálady a chutě, někdy jsem ráda i za nápad a přání od zákazníků tady 😇, když fotím nabídku laku a oni si vyberou. Osobně mně baví laky co také voní po ovoci 🤩 mňam. A když odlakuji, tak nechávám nehtiky odpočinout,takže přirozené a výživa na ně 😉💕🫂.
Cicatrix
Bílý, ten mám zrovna teď.🤍 A pak černý a rudý.🌹🖤
Romanlatex
Rudy
Nails
Cerveny alebo cerny. Cerveny je akoby som mal v gatiach 10 ceresniciek a cierny je trochu dominantny :)
Zobrazit 2 odpovědi
Nina B
Červená 😍
honziiikkk
Černý 100%
Bruno
Červený,tmavo červený, čierny, aj s peknými ornamentamy🤤😍
oh.baby88
Červená❤️
84Footfetish
Francúzska pedikúra 😍. Ak jednofarebné, tak červená a modrá
Lily25
Mam rada vyrazne temnejsi barvy- cervena, vinova, cerna. Nebo naopak nude odstiny a klasicky pekne upravenou manikuru. Vzdy volim dle nalady/outfitu ci aktualniho stavu a delky nehtu.. :) Vyrazne barvy preferuji u dlouhych nehtu a jsem ujeta na tvaru do spicky- ikdyz takove "drapky" hodne lidi odsuzuje 🤣🤷🏼‍♀️
Sergej
Neviem prečo ale mne sa páčia nenalakované nechtíky také prirodné milujem to ale samozrejme ma vzrušujú aj nalakované a tá červená je asi najkrajšia
Zobrazit 1 odpověď
Chodidláček
Nejvíc se mi líbí ne tak často používané jako je černý modrý zelený fialový oranžový žlutý a různé jejich odstíny.
Malá Víla
Já mám momentálně bílý a je to...zajímavé ;D
Zobrazit 1 odpověď
Moje nožičky
Červená je jediná spravná volba :)
stepz
cerveny je klasika klasik.. uvede me okamzite do varu :)
Zobrazit 2 odpovědi
moneyslave
Rudá červená a osobně ho nalakovat 😇
Mokrá hoe
Záleží jakou mám náladu ale spíše výraznější nejčastěji tmavě růžová 🥰
Lauri
Za mě jedině červený. Na nožky už jiný nedávám protože se mi to nelibi ☺️
Agi
Mam rada ruzne zdobeni, malovani vzoru, obrazku. Rada si delam nehty sama a hrozne si s tim vyhraju.
Footfetishlover8
Francúzska je TOP!😍 Ak klasicky jednofarebné, tak červená alebo modrá
Victoria Rose
Já miluji hnědou a nebo červenou
elasiiie
Dle mého rozhodně křiklavě červená!😍🥰
Blondýnečka
Na nohou klasická francie s nějakým zdobením - kamínky třeba .. vypadá to sexy, když jsou opalene nohy a třeba sandalky , nebo boty na klínku Na rukou ombre francie😍
Zobrazit 1 odpověď
Punam
červený a černý jsou nejvíc sexy...ale používám uplně všechny barvy včetně nepříliš oblíbených jako jsou třeba modrý,zelený,fialový..atd