Kozačky, lodičky, pantoflíčky, botasky?

agent_smith
Zajímalo by mě, jaký druh bot máte nejradši a proč zrovna ten. Já osobně lesklé boty s vysokými podpatky. Buď jehly, nebo klidně i vyšší platforma. Můžou být i vysoké (do kozaček). Co vy?
MadamMaci
Lesklé s podpatky mám ráda na podzim ❤️ Mám takové lodičky a dvoje polokozačky. Momentálně nejmilejší jsou Birkeny, jinak kožené kozačky nad kolena.
Birkeen
Botasky 😍 Nike 😍Adidas 😍korkové pantofle 😍
Zobrazit 1 odpověď
KatherineX
Já miluju vysoké podpatky, hlavně ty moje kožené kozačky. Krásně vykreslí křivky 💦 Ale na denní potřeby jedině Nike AF🤭😈
Redpoison
New rock, pravá kůže. Mám ráda boty,co vypadají elegantně a zároveň když kopnu do dlažební kostky,tak vidím jak ta kostka letí... Žádný Nike Vans a podobný💩 Prostě kůži a kov
DreamyDee
Koukni ke mě 👅
Dianka
Já mám úplně nejradši tenisky a hodně se mi líbí, když jsou nějak vyjímečný, třeba nějaká zajímavá aplikace, nebo barva, klidně i dost extravagantní ... to já můžu :) Mám dost velkou úchylku na předražený tenisky 😁😁 Nebo mám možná jenom tu smůlu, že zrovna ty, který se mi líbí, bývají vždycky nejdražší. Těch bych mohla mít klidně plnou skříň. Podpatky nenosím vůbec, je to pro mě strašně nepraktický a není mi to ani pohodlný. Nenosila jsem to nikdy. Mám jenom asi 3 páry doma který používám jenom “do postele” pro zpestření. Jinak platformy mám taky moc ráda, ale zase spíš rovný - bez podpatku. Ještě asi před 5 lety jsem byla těžká metalistka a nosila jsem jenom 30 dírkový kožený glády, nebo Cyber goth boty-vysoký lesklý platformy❤️ K tomu pěkně koženou mini sukni a korzet a podvazky a takhle jsem si to vykračovala po Václaváku v Praze. Sladká divoká léta :)
Baculka1979
Pohodlné baleríny a boty bez podpatku. Podpatků jsem si užila dost ve školství a v kanceláři. Nyní podpatky jen do divadla, na přání manžela do postele... nebo když jsem domina :))))