Kdy se Vaše nožky potí nejvíce?

czcz
Pěkný den, chtěl bych se Vás, něžného pohlaví zeptat, kdy dokáží být Vaše nožky nejaromatičtější? Jsou smradlavější za stejných podmínek nošení Vaše dlouho nošeny ponožky, silonky nebo nějaký jiný kus oděvu určený ke krytí Vašich nožiček? Zkrátka, je nějaký rozdíl mezi aroma ponožek a silonek? A co se týče obuvy, která Vám podle Vás páchne nejvíce? Pantofle, baleríny ...? Děkuji každé z Vás za odpověď a čas.
Mokrá hoe
Nejvíce se mi nožky potí v podpatcích jinak tenisky, jelikož často běhám nebo chodím po horách. A je jedno jestli silonky nebo ponožky ;D Myslím že v ponožkách vůně zůstane déle
Lauri
Teď přes léto, asi ve všech botkách. Ale nejvíc snad v lodičkách
Ice_Lady
Tak určitě za mne když mám silonky v teniskach (Converse atd) A nebo prostě ponožky v domácích crocsech a uklízím. To pak by se daly vystavit. Pokud můžu být konkrétní😊
Voňavá broskvička
V lodičkách a teniskách, klidně IV žabkách. Moje nožky se potí ve všem ale nejvíc voní z tenisek 😋 Samozřejmě po sportu je to nejlepší 💦
stepz
tipuji asi uzavrene botky balerinky tenisky naboso a nebo v silonkach to musi byt žůžo. :)
Zobrazit 4 odpovědi
Angelika1
Nejvíce v balerinach 😊
czcz
Ďěkuji za Vaše názory a těším se na další.
Zobrazit 1 odpověď
elasiiie
Za mě lodičky, baleríny a slip-on botičky..🥵❤️ (vše na boso samozřejmě)
sunny
Ahoj, u mně jednoznačně plátěné tenisky a naboso, to je nejsilnější vůně
Punam
Nohy se rozhodně nejvíc potí v balerínách na boso
Bernadette
Co jsem spozorovala tak nejvíce v keckách Vansky(cely den v nich ) a nebo v nekvalitních botech čínský nějaký kecky , pláťáky ..A nebo Nike po cvičení... prostě kecky
DreamyDee
Ahojky , nejvíce jde o to zda je vezmu na běhání , nebo do práce :P 😈 je to síla oproti nošení jen tak :P
Lištička3
Nejvíce aromatické nožky mám po práci, kde dělám 12h směny :D Zasmrádnou stejně jak silonky, tak i bavlněné ponožky :D Z mé obuvi mi asi nejvíc voní air maxy, které mám v nabídce a voní mi i ostatní botasky :D
Zobrazit 1 odpověď