Ztracene zasilky

Terinka
Ahoj, minule pondeli jsem spolecne odesilala dva balicky a oba se zahadne ztratily, stav zasilky skoncil na podacim miste a od te doby o nich nemaji zadne info. Zasilkovna je po tydnu stale nemuze dohledat, stitky jsem sama lepila pevne izolepou, pry udelal chybu kuryr co baliky vyzvedaval. Proste nerozumim tomu, jak je to vubec mozne, stalo se mi to poprve, balicky i veci v pr.... S jednim zakaznikem jsem to vyresila vracenim penez, slo jen o silonkove ponozky, nic draheho, druhy balik byl spinave boty, to je mi dost lito, byly originalni, od koni a i pres poslani fotky zasilkovne jak balik vypada, specificky zluty s napisy, proste nemuzou ho najit. Jak se to muze stat? Jeste to neprijemne reseni se zasilkovnou abych jim popsala obsah zasilky aby to mohli identifikovat - plus tam byl i dopis a fakt mi bylo trapne aby to nekdo z nich oteviral a zkoumal. Takze ponozky jsem vypustila, protoze je muzu poslat znovu cerstve, slo mi hlavne o ty boty - ty se nahradit nedaji. Mam ted docela strach posilat zasilkovnou. Stalo se to taky nekomu? Jedine reseni je reklamace a musim to resit s KM, protoze nevim jak to chodi, kdyz to ani neni na moje jmeno. Pak v utery jsem odesilala balicek a ten uplne v pohode brzy dorazil.
vlhkacarinka
Ahoj, urcite stitek neprelepuj izolepou, takovy stitek, pak nejde na 95% nacist cteckou.;)
Zobrazit 5 odpovědí
PrincessXL
Mně se také stalo, že jsem posílala plavky, zákazníkovi došla zpráva, že již balíček přišel a může si ho vyzvednout, ale ve skutečnosti balíček nikde nebyl. Na výdejním místě ho neměli a Zasilkovna nic nevěděla. KM nakonec zákazníkovi vrátil peníze a mne vyplatil provizi. Cca za týden zásilka na výdejní místo dorazila, ale uz zbytečně... 😏
Zobrazit 1 odpověď
kitana
Mě se jednou stalo že zákazník zvolil nejspíše omylem jiné výdejní místo zasilkovny v jiné obci a po cca 4 dnech mě kontaktoval KM že posílají kalhotky zpátky ke mě a posilaji druhý štítek na prelepeni zásilky tak jsem kalhotky pro jistotu přemáchla a obnosila na novo a pak vše bylo už vpohode.
mademoisHELL
No to je teda pěkný :( mně se naštěstí ještě nic takového nestalo
Malá Víla
Ahoj, mne osobne ne, ale prede mnou jednou pan resil. Tyden mu zasilkovna hlasila, ze uz ho ma k vyzvednuti, ale prodejna ho tam nemela. Jak se toto resi netusim, ale je to dost neprijemne.
Zobrazit 2 odpovědi