Zásilkovna

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Mám docela problém už 14 dní snad i dýl .
Odesílání provádím stejně a nikdy nebyl problém s dodáním (vždy do druhého dne balíček u zákazníka).
Než dojdou balíčky teď trvá i 2 až 3 dny což u středečního odeslání je v háji , protože je víkend, teď i v pondělí svátek.
Mám s tím problém jen já nebo i vy ?
A nevíte čím by to mohlo být ? Nikdy jsem s tím problém neměla spíš naopak. Rychlovka vždy odesílám po , ut, st z rána a ted více jak 14 dní toto
0

Harmony Marťa
Ahoj holky, v úterý ráno jsem posílala balíček. Stále ale vidím, že je na depu a nic se neděje. Se zákazníkem si už nedoufáme, že dneska příjde. Jak pak postupovat?jde udělat reklamaci zákazníkem i prodávající??

Pabla
Mě se to tento týden stalo poprvé, odeslání ve středu ráno a dnes nedoručeno. Vždy to bylo druhý den na místě nebo max.pátek..
Posílala jsem ve středu odpoledne poštou balíček a dorazil dnes, takže to bude zásilkovnou.

Comtessa
Já také přímo z depa a druhý den doručeno. Jednou mi balíček v obchodě ležel tři dny než ho předali dopravci pak na depo a trvalo to téměř týden než byl doručen. Proto jezdím rovnou do depa a nespoléhám na obchod, ale chápu že né každá ho má po ruce 😊

Scarl4t
Záleží dle místa kde podáváš, je možné, že třeba už tak často kurýr balíčky nevyzvedává nebo tak. A nebo jen nestíhají na té pobočce, kde to dáváš🫣

JmenujiSeNatalka
A odesíláš pořád ze stejného místa Zasilkovny ?
Já občas podám přímo kde je depo a je to na druhý den doručeno.