Zásilkovna
NatálkaKr
Můj profil Moje nabídky
Neměl někdo v poslední době problém se zásilkovnou? Odeslala jsem balík minulé pondělí (21.7.) ráno a stále nedorazil. Dnes jsem odeslala další a mám u objednávky stále vykřičník a vyřizuje se, místo odesláno, což jsem měla vždy hned, co jsem balíček odevzdala na pobočce. Momentálně je to moje jediná objednávka, tedy jsem štítek nezaměnila nebo podobně. Paní na pobočce si štítek načetla a řekla, že v pořádku - ostatně jako vždy. Napsala jsem na podporu, ale zajímalo by mě, jestli někdo z vás má podobné zkušenosti?
2
madamsharmuta
mám stejnou zkušenost. Az po 2 dnech se ukazalo odesílání
KoiNami
Včera jsem si o tom četla, mají poslední dobou dost velké problémy a lidi si na ně hodně stěžují. Co jsem pochopila, prý nějak předělávají snad systém/depo? a celé se jim to podělalo 👀
Ano, čekám 2 balíčky taky odeslané 21.7. Depo v Hradci. Jeden tam stále je a druhý se po 4 dnech hnul a teď leží zase na jiném depu. Další balíček podán v úterý na depu, které je i zároveň doručovací a doručen až ve čtvrtek. Další odeslán ve středu a doručen včera v pondělí. Ty první dva mě teda štvou hodně. Už jsem dal tady reklamaci, ale myslím, tě s tím stejně nic neudělají. Tak mě to naštvalo, že už žádné balíčky objednávat nehodlám.
Dancing Feet
Zkusila jsi kontaktovat zákazníka, jestli nemá nějaké informace v aplikaci? Mně se jednou stalo něco podobného, vyklubal se z toho propadlý štítek a stornovaná zásilka... Paní na pobočce si balíček také normálně převzala a vystavila mi potvrzení, ale zásilka se pak automaticky vrátila odesilateli a byla skartovaná :( byly to několik měsíců nošené botky, po 30 dnech ti prý už vygenerovaný štítek neplatí (informace od podpory KM).