Zaplaťil a nereaguje
Redpoison
Příspěvek na podobné téma už je v sekci nákup a prodej, nicméně chci aby se vyjádřila podpora k této situaci,jak správně řešit, abychom se vyhly případným stížnostem, reklamační m a problémům.
Zákazník zakoupí chat, domluví se na určitou dobu,ale nedostaví se,nebo neraaguje. Nebo během chatu samovolně zmizí bez vysvětlení,nebo dokonce zablokuje, případně si smaže účet.
Nějak už tohle řešíme,ale zajímá mě,jak to dělat správně.
Děkuji za zpětnou vazbu od podpory.
2
Petrine
Už druhý příspěvek na tohle téma.... Nechápu, co je tak těžkýho na tom, napsat adminům přímo na mail. 🙄
Ahoj, nedavno zakaznik smazal ucet predtim, nez jsem mu mela moznost dodat fotky na prani. Napsala jsem na podporu a protoze jsem si dala praci s focenim fotek, nabidku jsem odklikla jako odeslanou. Sama podpora mi napsala, ze jsem splneno dala pravem, protoze zbozi nemohlo byt doruceno vinou zakaznika.
Malá Víla
Nejsem podpora, ale jelikoz zakaznik vzdy na prvnim miste, tak bud se dohodnete na jindy, a nebo stornujes a jemu se vrati penize. Sluzbu jsi mu neposkytla, ale mas dukaz, ze nereaguje (screenshot zprav), takze se muzes pripadne reklamaci branit.
Mne osobne na tomhle mrzi to, ze ja si ten cas vynahradim a zaplaceny ho nedostanu. Nejradeji bych udelala to, ze pokud se domluvime na case a zakaznik nakonec nemuze, tak mu to proste propadne, ale to nejde, ze jo. :D
Pokud ale behem chatu zmizi, tak chat uz byl zahajen a je podle me ciste jen na tve dobrovolnosti, jestli to s nim jeste dozenes jindy, nebo ma proste smulu.
Pokud si smaze ucet a k chatu nedoslo, tak stornovat. Nemuzes odkliknout, ze jsi splnila, kdyz jsi nesplnila.
Beru chat jako poskytnuti sluzby a ne sveho casu (bohuzel), takze pokud k nemu nedoslo, tak zaplaceno nemam, i kdyz chyba nebyla na me strane. Pokud byl chat zahajen a on zmizi, tak cekam. Pak odkliknu splneno a informuji ho, ze jsem hodna a navrhuji jeste 30 minut jindy.
Pokud smazal ucet v prubehu chatu, odkliknu splneno. Chat byl zahajen.
Nevim, co napise podpora, ale je nutne si uvedomit, ze my nejsme na webkamerach, kde jsi skutecne placena za cas, ale za splnenou sluzbu.