zákazník posílá osobní kontakty do chatu i když mu bylo řečeno,že se to nesmí

Punam
Zákazníka jsem upozornila na to,že se NESMÍ zasílat žádné kontakty na mail ani tel.císla...a co udělal? Okamžitě mi je poslal...je možné,že se zde určitá sorta zákazníků snaží mstít a dělat slečnám naschvál problémy,aby jsme dostaly od KM blokaci ?
Rossie
Když za to nemůžeš,tak přece nebudeš blokovaná. Jsou tu prostě zákazníci,kteří preferují komunikaci mimo kalhotkomat, je to pro ně mnohdy příjemnější.. Proto posílají kontakt sami od sebe.
Zobrazit 2 odpovědi
Nestydatka
Vždyť zprávy prohledávají filtry. Když kontaktoval tolik holek, měl by už dávno být blokly.
Victoria Rose
Taky mi jeden včera psal :D
Nellyen
Taky mi teď jeden zákazník kontakt napsal, třeba dostane blokaci on, když se to tedy nesmí. KM někde ve fóru psal, že přeci musí měřit stejným metrem. :D
Chantall
Také se mi stalo... upozornila jsem zákazníka, že nemám zájem o kontakt, že pouze jedeme přes KM a on poslal údaje... )) znovu jsem mu vysvětlila, že ho kontaktovat nebudu a nehodlám riskovat blokaci účtu a on se mi ještě vysmál, že přeci já ty kontakty nechtěla, ale at na ne napisu :D
Voňavá broskvička
Snad to nefunguje tak že za nevyžádaný kontakt od zákazníka dostane prodávající blokaci...dost často mi někdo nevyžádaně kontakt napíše a i přes to že ho předem upozorním!🤬 I bez toho abych ho upozornila, třeba hned jako první zprávu... Vždy konverzaci mažu, ale i tak mám strach
Terinka
To je asi jen pokud to posilas ty sama, kdyz ti je zakaznik vnuti, jeste i po upozorneni, tak za to nemuzes.
Baculka1979
Hlavně to nemaž! Ať kdyby ti blokli účet, máš nějaký důkaz o tom, že informace od klienta byly nevyžádané ...
Blondýnečka
Nemyslím si , že v tomhle případě za to muže slečna a měla by být nějak potrestána , jen pokud ona sama údaje zasílá .. s tím ona nic přece neudělá , že ji to někdo sám od sebe pošle