Zakázání výměny kontaktu.

Rossie
Docela mě štvou pravidla, která se tu neustále zpřísňují. Přestává mě to tu bavit... sexchat přes snapchat byl mezi zákazníky velmi oblíbený... Do teď na to mám poptávku.. i na jiné věci přes snapchat.. a to fakt tady v chatu dělat nejde. Jednak je to zdlouhavé a jednak tam ani nejdou posílat videa. Chápu že se kalhotkomat boji, že slečny budou se zákazníky spolupracovat za jejich zády. Ale to už není možné v anonymitě a myslím, že do toho by šlo vážně málo lidí. Anonymita je to jediné co mě tu ještě drží. Proč tu nemáte víc reklam? Aby jste nemuseli mít tak přísná pravidla..fakt to nechápu.
21

Nechápu proč nedají tu v chatu aby se dali posílat videa, veď když by někdo chtěl posílat kontakty anebo adresi atd. tak to může aj teď cez fotky, anebo ulož to, slečna nahra zvuk kde si domluví stretko anebo něco jiného.
KALHOTKOMAT jaký je rozdíl posílat videa cez ulož to a cez chat tady? Můžete to udělat tak že jenom slečna může poslat prvá aby tam nevzniklo že ji každý bude posílat 1000 videi.
Klidně aj fotky tak jak to je dělané na Pokec.sk tam můžeš psát slečně ale foto ji nemůžeš posílat kým si více nepokacate anebo nedá ona souhlas, takhle by to vyřešilo nechtěně fotky čuraku atd.

Tak tak, už za chvíli aj fotky zruší aby náhodou neposlali telefonní číslo anebo adresu na fotke 😉😆
Fakt nevím čeho se kalhotkomat bojí, hodně holek by ani nechtělo předávat a osobně předávat kalhotky atd.
Některé by do toho jeli, ale aj tak by si určitě vybrali jenom pár chlapů a ne 100...

vždy budou oblíbené jíné sítě protože fb , in , sp , ti ,tw, skype atd mohou se otevřít kdekoliv jsou i aplikace v mobilních z , jednině trochu bi se tu zvedl ten chat kdy šli odesílat i jiné soubory ... též každý každá nemusí když tu pošle fotku je na ní logo portálů ten chat je pomalý , nechal bych na lidech co vyberou pro komunikaci , je pravda že podobné zahraniční portály dokáží uživit i jen z reklam hlavně z reklam+18 videa webkamery seznamky atd bannery , er pomůcky atd
oni myslí že tak pošle někdo peníze bokem , to nesmysl kdo bude chtít tak udělá třeba napíše kus papíru v objednávce , snap nebo facebook nebo instegram .. píšou tam lidi prostě mají k tomu lepší důvěru tam mohou více otevřít , rychlost video skype , data zvuk jiné soubory ,kdy bi měl ten chat všechny funkce tak by nebylo levné ,,, ostatní služby mají více funkcí jsou dostupné app proto lidi je rádi využívají