Uzivatel dacan1486 - stop nakupu
Terinka009
Můj profil Moje nabídky
Tento uzivatel u me nakoupil nedavno modre kalhotky a dnes video. Nyni me jeden zakaznik upozornil, ze mam na Am profil. Je to falesny profil pod jinym jmenem, kde prave on pouzil moje materialy. Fotky kalhotek tam dal presne takove, ktere obdrzel jen on k objednavce. Dnes koupil video za 99 a uz tam visi take. Je mi totalne na bliti, ze nekdo neco takoveho muze udelat. Ma tady vice objednavek. Sama nevim jak to resit krome nahlaseni. Zalozi novy ucet a jede znovu. Jelikoz nakupoval i u jinych, doporucuji si davat velky pozor.
Ach jo... 🤮🤮
EDIT: profil na Am je smazany, ale samozrejme to nic neresi
7
Petrine
Ahoj holky,
na jednu stranu chapu Tvoje rozhořčení, ale zase na druhou stranu si rikam, že jsme na internetu, a tady se s tim proste musi pocitat. Sama jsem jedna z tech, co zde ukazuje oblicej, a navzdory tomu, ze tech videi mam na konte desitky, zverejnuji jen ta, za ktere bych se v pripade zverejneni jinde, nemusela stydet.
V realnem zivote jsem nastesti obklopena lidmi, pred kterymi se za sve pusobeni tady, nemusim stydet. V podstate to ja i me blizke okoli bereme jako jistou formu umeni.
Nenech se otravit nejakym Dacanem, zbytecne Ti to bere energii, kterou bys mohla investovat do prijemnejsich veci.... Verim, ze nad kazdym Dacanem se vari voda.
Preji hodne stesti a prodeju. ❤❤❤
Terinka009
Pekna reakce Kalhotkomatu. Proto ji zverejnuji. Moc dekuji za vyreseni a take zakaznikum, kteri me na to upozornili. Pokud je tu nekdo, kdo ma s timto zakaznikem take nejaky problem, at prosim take nahlasi.
'Dobrý den,
děkujeme za informace.
Zákazník byl zablokován s tím, aby situaci plně vysvětlil a smazal vše, co kde bylo nahráno - nevíme, zda není problém širší než na Vámi zmíněném webu. Další kroky zvažujeme.
Rádi bychom Vám pomohli více, bohužel ale obecně platí, že ve světe internetu nikdy nelze mít plnou kontrolu nad tím, co kdo kám dál sdílí. Obecně může pomoci pouze kontaktování daných platforem nebo přímo policie.
Jsme hrdí na to, že Vám naši slušní zákazníci pomohli. Máme z takového chování skutečnou radost.
S přáním pěkného dne
Tým Kalhotkomatu'
Comtessa
Přesně to samé se stalo mě! Našla jsem svůj krásný profil na Am . Profil na Am byl zrušený celkem rychle nahlašovala jsem ho já i někteří uživatelé, sice tam nebyl vidět můj obličej ale bylo mi také na blití. Od té doby to sleduji. Ach jo 🤢🤮
Belatrix
Je to hrůza no 😥 Já jsem zas svoje fotky v kalhotkách objevila v nějaké fetišické fcb skupině. Nějaká dáma je tam vydávala za svoje
Terinka009
Vim, ze nejsem jedina. Jen jsem proste z toho zhnusena a chtela jsem upozornit na nej. Proto tady nikdy! nebudu zverejnovat svuj oblicej. To je jedina ochrana, kterou tady mame a meli bychom si ji chranit. Chapu, ale i ty co ho ukazuji, nicmene s tim uz se asi pocita, ze se to muze najit kdekoliv.
Victoria
Tak to ta přezdívka na něho vyloženě sedí, dacan jeden 🤮
oh.baby88
Také jsem se tam párkrát objevila, naštěstí obsah smazali, ale trvalo to asi 25 dní😳🙈
Nechápu, že má někdo toto zapotřebí. Holt to je daň za kvalitní obsah🙉