Statistika dní v chatu

Angel1
Myslím, že se mi přičítají aktivní dny v chatu po každém přihlášení na stránku bez ohledu na to, jestli jsem v chatu nebo ne. Chat jsem neotevřel ani tam nic nepsal a dny ve statistice mi tam stejně naskočily. Kdyby to nebyl nějaký parametr v důvěryhodnosti, tak by mi to bylo jedno, ale pokud to má nějak sloužit v orientaci prodávajícím, tak to asi není dobře. Děkuji
Punam
Já se také koukám pouze na to jestli má zákazník zaplacené objednávky a kolik objednávek stornoval
Victoria Rose
Taky neresim dny na chatu. Koukam se na objednávky, vyzvednute/nevyzvednute 🙈
Karkulka
Nekoukám na dny na chatu, spíše mne zajímá jak prodávající ,,funguje,, .. jestli má za sebou nějaké objednávky a jestli si vyzvedl dobírky.. počet dní na chatu nebo kolika slečnám bylo psáno mě třeba neodradí😊 ale info je to zajímavé 😊
Wettie
Jako prodávající jsem pořádně nevěděla co to je, ale popravdě dny strávené v chatu pro mě neměly žádný význam, pokud měl kupující za sebou nějaké dokončené objednávky. Takže se nemusíš bát, že by Ti to u slečen kazilo reputaci :)
Mirek (admin)
Hodnota se počítá čistě od první poslané zprávy. Pokud dokončíte objednávku, hodnota se sice zvyšuje, ale je zelená. A na Vaši důvěryhodnost již nemá vliv. Je to dělané kvůli pisálkům, co nikdy nic nekoupí.