Sponzorství a stav platby

oh.baby88
Můj profil Moje nabídky
Ahoj, všimla jsem si, že poslední dobou se mi sponzorské dary nezobrazují ihned k “proplacení”, ale nejdříve na dva dny na “doručeno”, tak jako např u videií. Jak je to možné? Dříve automaticky po zaplacení sponzorské nabídky se změnil stav na “k proplacení”.
Děkuji za objasnění😉
P.S: nabídka je zařazena ve správné kategorii
1

JmenujiSeNatalka
Ahoj,asi si nectes postu od Kalhotkomatu,že ? 😂
upravili jsme možnosti nabídek sponzorství, jejich objednávání i způsobu zpracování.
Co je jinak?
v rámci sponzorství nově můžete nabízet i digitální obsah (fotky, video, audio) nebo služby (chat, úkoly, …), které dodáte přes náš chat
při vytváření objednávky zákazník zaškrtne, jestli od Vás v objednávce očekává dodání nějakého obsahu
pokud zákazník zaškrtne ano, chová se objednávka stejně jako objednávka chatu, čeká na Vaše vyřízení a vztahuje se na ni možnost reklamace
když zákazník nic nezadá, objednávka se Vám automaticky nastaví “K proplacení”, stejně jako to bylo doteď
Co z toho vyplývá pro Vás?
v rámci sponzorství nově můžete nabízet digitální obsah nebo služby
některé objednávky sponzorství budete nově zpracovávat stejně jako objednávky chatu - v závislosti na volbě zákazníka
Proč to děláme?
měli jsme problém s častými reklamacemi sponzorství - zákazník očekával protislužbu, ale peníze už byly proplaceny prodávající