Soukromá nabídka se zveřejňuje

The Lion Queen
Domluvila jsem se s jedním klučinou na nabídce, kterou jsem uložila jako "soukromou" aby se k ní nedostal nikdo jiný. Když si ale otevřu seznam mých nabídek, tak každý den mi naskakuje i u těchto nabídek vyšší a vyšší počet "zobrazení." Jak je možné, že se na ni někdo dostal? Jedna věc je třeba přes hodnocení, ale to by také nemělo mít funkční proklik nebo?
Jana (admin)
Pokud zákazník soukromou nabídku ohodnotí, nabídka se zobrazí v přehledu vašich hodnocení. Tam se pak chová stejně jako ostatní hodnocené nabídky a dá se prokliknout i na její detail. Je to proto, že se hodnocení soukromých nabídek započítává do vašeho celkového hodnocení. Z vašeho dotazu je zřejmé, že jste od soukromé nabídky očekávala něco jiného. Tomu rozumíme. Vlastnosti soukromé nabídky můžeme upravit. Možnosti řešení jsou dvě 1) Hodnocení soukromých nabídek nebudeme zobrazovat ve výpisu vašich hodnocení. Současně ale nebudeme toto hodnocení ani započítávat do souhrného hodnocení. 2) Hodnocení soukromých nabídek budeme i dál zobrazovat, ale bez možnosti prokliku na detail nabídky. Místo názvu nabídky můžeme také dát zástupný text "Soukromá nabídka". Která varianta by vám více vyhovovala?
Zobrazit 4 odpovědi
snehurka
Pokud ti dal na soukromou nabídku hodnocení tak na ni muze skrze to kouknout kazdy, dokonce si ji i koupit. Pokud ji smazes bude to ok
Malá Víla
A neni mozne, ze si ji zobrazuje prave ten dotycny? Kouka, co koupil atd?
Zobrazit 2 odpovědi