Skutečný věk u prodávajících

Modrovláska
Ahoj, zaráží mě jedna věc, když si někdy ze zvědavosti prohlížím profily nových prodávajících, tak v soupisu mají uvedený nějaký věk a ve svém profilu pak uvádí jiný věk - to vědomě v profilu lžou? Nebo KM věk už podle občanky nekontroluje? Nějak mi to rozum nebere...pak si říkám, že ani na zákazníky toto nebude vůbec působit věrohodně a budou mít oprávněné obavy o skutečné identitě prodávajících...
Mirek (admin)
Dobrý den, věk podle dokladu stále kontrolujeme. Námi zobrazovaný věk je zaručeně pravý. Pokud na takovou slečnu narazíte, určitě nám ji prosím nahlašte. Chceme, aby profily a celý web byl 100% důvěryhodný. Děkujeme za pomoc.
Victoria
Kalhotkomat stále ověřuje prodávající podle občanky, jsem tady nová, takže ještě tento týden tomu tak určitě bylo
Makin
Neviděla jsem to, ale není to jenom tím, že si třeba zapomenou aktualizova věk v úvodu profilu? Teda pokud tam není rozdíl třeba pět let 😁 A kdyby jo, vždyť přece musí vidět, že v infu mají reálný věk a že nemají šanci se tahle udělat mladší 😁
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
Ted na to koukam. Napadlo me, ze si tyto prodavajici treba nevsimly, ze je jejich vek napsan v profilu dle obcanky.
Lily25
Take me u novych prodavajicich casto zarazeji popisky.. napr. nabidky na kontakt pres jine soc. site apod.. 🤔