Skrytí videí

Malej Démonek
Ahojky, taky vám začali skrývat videa kde nejste sami? Mně skryli všechna videa s kamarádem který o tom ví a souhlasí s tím :D Už jednou jsem to řešila a povolili mi to, ale zase mi to mažou.. Fakt nevím co dělat
Forest_Fairy
Též mám od partnera souhlas a to už i dokonce na papíře, speciálně pro ty extra rýpavé. Komunikovala jsem to se správcem a stejně s tím bojuju neustále dokola. O videjka je zájem a tak mi to už začíná dost vadit. Nabídka mi tam nevydrží ani hodinu.
Zobrazit 1 odpověď
Malej Démonek
Achjo.. Zas mi nějaká hodná duše nahlásila videa a zas mi je skryli i když nic neporušují :) Dokonce mi skryli i videa na co se mi km omluvil a vrátili je mi zpět.. Fakt nevím, jak tohle někoho může bavit.
Zobrazit 2 odpovědi
angelosadevil
To se tady děje normálně a nemyslím si, že je to postavou. Prostě čistá závist
Crystal
V tomto týdnu čtyři skrytá videa a nabídek to už ani nepočítám....
Zobrazit 4 odpovědi
Peee
Ahojky, nějaká "dobrá" zamindrákovaná duše Ti videa nahlásila. Mně byla nedávno také skryta všechna videa z důvodu dirty talku, takže jsem byla nucena u všech popisků vytvořit audio popis, aby zákazníci o ta sprostá slůvka nepřišli. Na Tvym místě bych se nad to povznesla, upravila fotky tak, že zamáznu druhou osobu, popř. nafoť nové fotky a vytrvej. Karma je zdarma, tý kravce, co má potřebu tohle dělat, to prodeje rozhodně nezvýší. 😇
Zobrazit 1 odpověď