Rychlost doruceni

eial
Dobrý den,prosím o radu slečny dámy. Rád objednávám nošené kalhotky,ale zasilkovna mi dost ničí požitek dobou dodání. Příklad kalhotky poslány 17.11. a 23.11. je stále nemám. Máte zkušenosti,že česká pošta je rychlejší. Díky za informaci
0

Blondýnečka
Nejlepší je služba u pošty je EMS, je to zaručeně do druhého dne , jenomže stojí 150,- u i malého balíčku... jinak zrychleně doporučeně o 7,- dražší , to už většinou dávají automaticky a pak je doporučeně ekonomicky a to muže jít i týden 🙄 mohli by dávat nějaké návody, protože mají tolik služeb a kromě ems mi přijde každá stejná, jen cenově odlišná 😅😹 zásilkovna většinou 1-2 dny👍 Takže pokud chceš zaručeně čerstvý požitek , tak připlatit a požádat slečnu o EMS zaslání

The Lion Queen
V pondělí v 8 jsem dala balík na poštu, v úterý 12 už svítí, že čeká na vyzvednutí, v úterý jsem dala balíček v půl 10 fo Zásilkovny, ve středu ve 12 už svítí na vyzvednutí, já si stěžovat nemůžu, 😁

Malá Víla
S postou vetsinou problem nebyl, ale dnes klasika posilam balicek, pani se pta, jestli zrychlene dodani, jako vzdy rikam, ze nepotrebuju (vzdy dorazilo do dvou dnu) a ona ,,Tak pocitejte tak deset dni na poste." a ja 😲😲😲. Takze ted posilam prioritne za 130. :D

Bernadette
Přemýšlím Vánoce že jo a pošty, zásilkovny nebudou stíhat si myslim . Uvidíme .

Bernadette
Já nedávno psala nikdy se mi to nestalo, až nyní odeslala jsem do středy jak jsem zvyklá vše v pohodě. Nyní , ale poprvé problém zasilka nemá žádný pohyb , byla jsem i na zasilkovně prý jim blbne systém , ale že je odesláno . 18.11. posláno a do dnes nic , řeším s Kalhotkomatem .:)

Makin
Je to asi jak kdy, ale u mně převažují se zásilkovnou spíš ty lepší zkušenosti. Ale samozřejmě se může stát, že se to někde zasekne, to se může stát vždycky...

Malá Víla
Posledni dobou skutecne posta do druheho dne, at dojdu odeslat treba ve 4 hodiny.
Zasilkovna horsi.