Rychlost doruceni

eial
Dobrý den,prosím o radu slečny dámy. Rád objednávám nošené kalhotky,ale zasilkovna mi dost ničí požitek dobou dodání. Příklad kalhotky poslány 17.11. a 23.11. je stále nemám. Máte zkušenosti,že česká pošta je rychlejší. Díky za informaci
Blondýnečka
Nejlepší je služba u pošty je EMS, je to zaručeně do druhého dne , jenomže stojí 150,- u i malého balíčku... jinak zrychleně doporučeně o 7,- dražší , to už většinou dávají automaticky a pak je doporučeně ekonomicky a to muže jít i týden 🙄 mohli by dávat nějaké návody, protože mají tolik služeb a kromě ems mi přijde každá stejná, jen cenově odlišná 😅😹 zásilkovna většinou 1-2 dny👍 Takže pokud chceš zaručeně čerstvý požitek , tak připlatit a požádat slečnu o EMS zaslání
The Lion Queen
V pondělí v 8 jsem dala balík na poštu, v úterý 12 už svítí, že čeká na vyzvednutí, v úterý jsem dala balíček v půl 10 fo Zásilkovny, ve středu ve 12 už svítí na vyzvednutí, já si stěžovat nemůžu, 😁
Zobrazit 2 odpovědi
GingerBitch
Poslední dobou mi přijde, ze Zásilkovna jako jediná pořád frčí. Při objednávání dárků mi balík několik dnů ležel na PPL depu, WeDo není o moc lepší a o Poště asi ani mluvit nemusím.. :D
Karkulka
Ono je to teď před Vánocemi strašný ať se jedná o Zasilkovnu nebo poštu 😔
Zobrazit 5 odpovědí
Malá Víla
S postou vetsinou problem nebyl, ale dnes klasika posilam balicek, pani se pta, jestli zrychlene dodani, jako vzdy rikam, ze nepotrebuju (vzdy dorazilo do dvou dnu) a ona ,,Tak pocitejte tak deset dni na poste." a ja 😲😲😲. Takze ted posilam prioritne za 130. :D
Zobrazit 6 odpovědí
Lex
Česká pošta prioritně to jistí :) Zásilkovna nestíhá
Terinka
Posta urcite rychlejsi :) zasilkovny jsou uz ted pretizene.
snehurka
I já sleduji, ze pres postu je dodani rychlejsi
eial
Vsdm děkuji za zkušeností. Budu zkoušet teď radši Českou poštu
Bernadette
Přemýšlím Vánoce že jo a pošty, zásilkovny nebudou stíhat si myslim . Uvidíme .
Bernadette
Já nedávno psala nikdy se mi to nestalo, až nyní odeslala jsem do středy jak jsem zvyklá vše v pohodě. Nyní , ale poprvé problém zasilka nemá žádný pohyb , byla jsem i na zasilkovně prý jim blbne systém , ale že je odesláno . 18.11. posláno a do dnes nic , řeším s Kalhotkomatem .:)
Baculka1979
I u nás hlásím, že Zásilkovna není schopná doručit do druhého dne, i když předtím to bylo běžné. mají toho asi moc (
Cocox
Teď to asi prostě lepší nebude. Kolabují i jiné doručovací společnosti. Snad jen ta pošta zatím ne..
Zobrazit 1 odpověď
Makin
Je to asi jak kdy, ale u mně převažují se zásilkovnou spíš ty lepší zkušenosti. Ale samozřejmě se může stát, že se to někde zasekne, to se může stát vždycky...
Victoria Sugar
U mě Zásilkovna jak kdy, posílala jsem více balíčků v jeden den, 2 už dávno doručené a 1 několikátý den stále nic, přitom byly donesené na Zásilkovnu současně 😶
Malá Víla
Posledni dobou skutecne posta do druheho dne, at dojdu odeslat treba ve 4 hodiny. Zasilkovna horsi.
Zobrazit 4 odpovědi