Reklamace - dlouhá doba doručení přes zásilkovnu
Miumi
Hezký den,
neprodávám tady dlouhou dobu a chtěla bych se zeptat na Vaši zkušenost. Řeším teď se zákazníkem reklamaci. 24.11. si u mě objednal kalhotky (pár dní nošení) a další zboží, dle dohody jsem ve středu 30.11. balíček odeslala. Bohužel balíček na zásilkovnu k vyzvednutí stále nedorazil a jíž včera zákazník objednávku reklamoval. Jedná se o Z-box ve velkém městě, na webu se mi tato zásilkovna ukazuje jako zaplněná, což bych v tomto předvánočním čase čekala. Mrzí mě vynaložená snaha a peníze za balení (balím vakuovačkou), zbytečná cesta na zásilkovnu, dny nošení kalhotek atd. Máte prosím někdo nějakou zkušenost, pokud nastane chyba na straně dodavatele? Peníze připadají automaticky zákazníkovi?
Děkuji a přeji hezký den😊
1
Blondýnečka
Mám to teď s poštou , odeslany balík je už týden jako ,, odesláno “ vlastně nikdo neví kde je 😳na reklamaci jsem zvědavá
Ahoj, ja jsem ted resila neco podobneho. Zasilka dosla po 4 dnech do Z-boxu. Stalo se mi to 2x za posledni 2 týdny. Kontaktovala jsem v tom pripade KM, kdyby nahodou byl problem, jestli jako prijdu o penize a jestli dorucovani 4 dny jim prijde v poradku. Napsali mi to, ze to vzdy resi fer vuci zakaznikoj i prodavajici..