Prezentace nabídek

Bernadette
Již cca před měsícem jsem byla upozorněná na prezentaci mých nabídek z důvodu smajlíků ve fotkách, barevných ploch, rámečky atd . Předělala jsem celý profil a řeším vše rozmazáním, nebo fotim jinak . Proč to píšu?! Stále vidím u modelek(prodávajících ) tyto věci a příjde mi, že to neví nebo neřeší, protože smajliky potkávám často i texty ve fotkách atd.... Co víte o tom ? Příjde mi to nefér, že já vše měním, abych neměla problemy a ostatní se neřeší 😁 upadla mi totiž ruka u předělání profilu 🤪 dekuju
Jana (admin)
Dobrý den, znění pravidel pro fotky najdete zde: https://www.kalhotkomat.cz/clanky/pravidla-pro-fotografie Proč zakazujeme použití všech těch výrazných prvků, rámečků, barevných ploch a textů ve fotkách a nechceme koláže? Kalhotkomat poskytuje zákazníkům i prodávajícím prostor na principu e-shopu. Všechny nabídky jsou vystaveny přehledně na jednom místě. Každý zákazník tak snadno najde co hledá a každá prodávající může v bezpečí a anonymitě nabízet své zboží. Jednou z našich zásad je zajistit na našich stránkách rovné šance všem prodávajícím. Právě proto má vystavení nabídky, včetně fotek, stanovena svá pravidla. Chápeme vaši snahu svou nabídku zviditelnit a ozvláštnit oproti ostatním. To je ale možné třeba focením vždy se stejným pozadím (závěs, tapeta, …) nebo osvětlením apod. Více úhlů pohledu pak místo v koláži můžete ukázat u každé nabídky až na 10 fotkách. Použitím výrazných prvků, rámečků, atd. strháváte pozornost zákazníka na sebe na úkor prodávajících, které naše pravidla dodržují. Svým jednáním je tak neprávem znevýhodňujete. Proč zakazujeme používání fotek z internetu? Fotky z internetu, mohou být zatíženy autorskými právy a jejich použití je pak nezákonné, ať už je stáhnete nebo uděláte printscreen. Navíc jsou pro zákazníka zavádějící. Možná odpovíte, že některé fotobanky poskytují fotografie zdarma a použít se tedy smí. Není ale v našich silách dohledávat jestli jste fotku stáhla právě tam. Chápeme a souhlasíme, že některé nabidky je nutné opatřit ilustrační fotografií. I tu ale snadno vyfotíte sama. Nabídky na psaní zpráv jde jednoduše ilustrovat fotkou vaší ruky s telefonem, papíru a tužky, případně vaší ruky na klávesnici. Fotky, které nesplňují naše pravidla řešíme jednotlivě s každou prodávající. Zatím se jedná o upozornění a žádost o nápravu. Pokud prodávající nebude na upozornění reagovat nebo se porušování bude opakovat přistoupíme i k dočasné blokaci účtu. Děkujeme, že naše pravidla dodržujete.
Nadržená68
Presne toto jsem dnes adminum psala. Take uz jsem dostala upozorneni a prihom u jinych devcat emotikony a jine nalepky vidim.
Zobrazit 1 odpověď
Rossie
Já mám smajlíky jen u nabídky sexchatu. Aby to bylo odlišené od ostatních nabídek. Lidi ani nevěděli, že ho nabízím, tohle by se mohlo taky nějak vyřešit. Přijde mi to jako zbytečné hrocení... Proti zákazu používání fotek z netu nic nemám. ale smajlíci? Jinak o změnách se dozvídám tak nějak postupně, nebaví mě číst vše ve fóru, za dobu co jsem tu nebyla aktivní :D
Makin
Já jsem dostala blokaci za vodoznak na obrázku u nabídky, tak jsem taky pro jistotu udělala všechny fotky, které jsou ilustrační svoje, abych teda neporušovala autorská práva s fotkami z internetu a stejně potkávám u jiných prodávajících fotky stažené z internetu a sem tam i s vodoznakem a nic se neděje 😄
Zobrazit 1 odpověď
Wanes
Ahoj, já to s KM už řešila, protože mě to taky štvalo (když je vydáno nějaký pravidlo, tak se má respektovat a ne že někdo poslechne a jinej na to kašle) a bylo mi odpovězeno něco ve smyslu, že jsou teď nějak na půl cesty, že priority jsou teď jiné - zejména u ověřování profilů. Řešit to ale budou.
Zobrazit 1 odpověď
Terinka
Jo taky jsem predelavala jak mourovata 😂 jeste mi jich par zbyva, nevim jak vyresit uvodni fotku kdyz uz ji nemam, ale nejak to zmenim 😄 Taky mi to prijde nefer, ze je jich tu stejne spousta i u novych nabidek a nevypada to, ze by to KM resil.
Zobrazit 6 odpovědí