Předávání kontaktů

Rick
Je to nějaký nový trend nebo mám já zase to štěstí? Za poslední týden mi napsalo tolik prodávajících svoje telefonní číslo, že chcou řešit nabídku jinde a, že najednou dělají věci, které před tím ne. Ale jenom když se domluvíme přes telefon! 😀 Takový počet mi ten kontakt nepředal snad za celou dobu co tady jsem 😅.. To se nějak mění podmínky pro prodávající nebo co?
Blondmommy
Všechny které předávají okamžitě napsat adminům....
Zobrazit 1 odpověď
Chrisstin
Pravidla se určitě nezměnily spíše zpřísnily a víc to hlídají. Děvčata jsou odvážná. Nechci radit ale být tebou je rovnou nahlašuji jinak algoritmus tě vyhodnotí jako problémového zákazníka kvůli ním ti zablokuji na nějakou dobu účet. Za předávání kontaktu.
Zobrazit 1 odpověď
Andy Stiles
Jak už bylo řečeno, spíše nové holky kterým se nechce odvádět daň a procento KM..
Zobrazit 4 odpovědi
Amélia
Spíš jsou to nove prodávající nebo stale? Pochybuji že nějaká starší tady by to chtela risknout. Nemáš anonymitu a koncis tady
Zobrazit 3 odpovědi
Lucinka_Krejčí
Tohle se mi nezdá jako nový trend :) Znám tady hodně holek a žádná s tímhle nepřišla. Nebo to jsou nové holky jak píše Janac , které to zkouší. Ale když chtějí takhle podvádět jakou pak máte jistotu vy , že vás taky nepodvedou. Uznávám , že provize zde je dost vysoká , ale obě strany tu mají zajištěnou ochranu a v dnešní době i to soukromí je dost důležité.
Zobrazit 1 odpověď
Perverzniandel1
Hezký večer spíše to jsou nové prodávající, které to zkouší 😉
Zobrazit 1 odpověď