Pomoc - objednávky a proplácení

honeybunny_
Čauky, holky.. Stalo se vám někdy, že se vám v pondělí neproplatily všechny objednávky? 😀 Z 85 se mi jich proplatilo 75. Všech 85 se v pátek večer změnilo na "k proplacení", 75 se v neděli večer změnilo na "proplaceno" a v pondělí ráno byly klasicky peníze za ně převedeny na účet. No každopádně těch 10 zbývajících mi pořád visi v objednávkách jako "proplácí se", a to už od tý neděle večer. 😀 Na KM jsem psala už včera ráno, i s printscreenem toho, že se objednávky zasekly v proplácecím procesu, ale pořád nic, žádná odpověď.. Tak mě zajímá, jestli se to už nějaký z vás taky stalo, nebo co to má být. 😀 (I těch 10 co je pořád ve stavu proplácí se byly uskutečněny před pátečním večerem).. Díky za odpověď. 😄
Jarda (admin)
Bohužel nám banka nečekaně část plateb z hromadného převodu vrátila zpět na náš účet, přestože ihned po převodu jsme obdrželi potvrzení, že je vše v pořádku. Původ chyby i nadále prověřujeme. Z technických důvodů k výplatě objednávek ve stavu "Proplácí se" dojde výjimečně až v další nejbližší termín, tedy v tuto neděli, plně v souladu s obchodními podmínkami. Za tyto nečekané komplikace se omlouváme.
Zobrazit 3 odpovědi
angelosadevil
Taky to mam
MadamMaci
Jojo, předpokládám, že to nezvládli zadat a přijde to příští týden. Je mi jedno kdy to přijde, když to přijde :-)
Zobrazit 1 odpověď
Scarl4t
Taky mi to tam trčí no😅
Cute_gurl
Anoooo, taky tam mám čtyři zaseknuté 🤷
Comtessa
Ahoj, také mám dvě co se stále proplácí. Díky za informaci, většinou to nekontroluju
Victoria
Jednu mám seklou
Anonymníkráska
Ahoj, teď jsem se koukala a mám seklé dvě objednávky jako “Proplácí se”. 😄
Zobrazit 2 odpovědi
Něžná Michelle
Ahojky, také mám teď jednu objednávku od neděle ve stavu "proplaci se," stejně jak píšeš, ještě nikdy se mi to nestalo. Psala jsem na podporu, tak čekám na zpětnou vazbu.
Zobrazit 2 odpovědi