Podezřelý profil

Rick
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/tvoje-terezka-23570 Podle fotek je profil trochu podezřelý (podle fotek pokojů se jedná spíše o USA a podobně. Taky jsou nějaké fotky mírně mázlé jako stažené v horší kvalitě. Můžu se plést, ale ověřil bych si to 😅
Zobrazit 3 odpovědi
Petr.69
Miriam123, kradené fotky
AmberTheSlave
mojejmenojemadam Profilová fotka a minimálně jedné další nabídky ukradena od KatherineX 🙃
Zobrazit 3 odpovědi
Rick
Venduška - nevím na 100% jestli fake, ale všude na profilu má fotky s obličejem. Kdyz jsem viděl nabídku, ze nafotí cokoliv zeptal jsem se na fotky s obličejem, ty ale najednou nedělá a přišel blok. 😅 což je trochu divné.
Zobrazit 2 odpovědi
Zobrazit 2 odpovědi
AmberTheSlave
Klarka7 Myslím, že špatně vyscreenovaný formát fotek nohou o velikosti medvědí tlapy mluvi za vše 😅.
Zobrazit 2 odpovědi
chci_si_hrat
Chtěl bych slyšet váš názor na slečnu co se jmenuje creamicloud.xo na instragramu, nějak moc se podobá jedné z největších slečen tady ? (Dost podobný styl fotek, plyšáci atd, jen to nejsem schopen říct na 100%), tak by mě zajímal váš názor
Zobrazit 9 odpovědí
marek69
juicyb0obs za mě je to fake profil
Zobrazit 1 odpověď
AmberTheSlave
sofie___ Všechny nabídky vyscreenshované, ponožky v nabídce dokonce i s odkazem na ig jedné holky.. A přesto už má jedny prodané.. Nechápu čím lidi přemýšlí, že od tohohle něco koupí 🙃.
Zobrazit 1 odpověď
Amélia
HornyGigi Co toto?
Zobrazit 5 odpovědí
Lela88
nepřipadá vám že tu jsou i takové které jen nějakým photoshopem protáhly fotky ubyčejných kund z am atérů aby odstranili vodoznak?
roverowy
V nedávné době jsem nahlašoval nejmenovaný profil. Fotky stažené z IG a OF od ,,modelky” žijící na Floridě. Na KM jsem poslal odkazy, kde bylo jasně vidět, že místní prodejkyně je fejk. Admini z KM to vyhodnotili tak, že nevidí žádný problém, jelikož se prodejkyně ověřila občankou i bankovním účtem. Takže si vesele prodávala dál videa a fotky které nebyly její. Ale hlavně, že ostatní zablokují za kdejakou blbost…
Zobrazit 3 odpovědi
Mr. Fantomas
O to víc tady nakupující ocení vás všechny poctivé prodávající. Máte cenu zlata a díky za vás všechny❤️
Zobrazit 9 odpovědí
novacek247
Další velmi pravděpodobný fake profil https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/spicyiren-28292 na xfree a onlyfans jako MaryWayne.
Zobrazit 36 odpovědí
Rick
Tvoje vše - podle profiku má mit 40 let. Podle fotek maximálně 20. Prý je dobře udržovaná 😅
Zobrazit 11 odpovědí
Rick
Prdelka natali - pár dni zpět normální profil. Potom vše smazané, po dotazu jestli funguje napsala, že jo, ale že tam je jiná holka, která to přebrala za kámošku. 😅 Jako wtf, tady poslední měsíc je to totální punk co se týče fake účtů, a KM na nahlášení nepodepíše ani B 😅.
Zobrazit 2 odpovědi
Rick
Kaci_hot fejk profil, údajně má mít 46, ale posílá fotky 20 leté holky.
Zobrazit 4 odpovědi
Rick
Zvrhla_subinka, NadrzenaBaruna Na 85% budou oba profily fake.
Zobrazit 15 odpovědí
Zamcenyvpasu
Vše tu řídí umělá inteligence
Zobrazit 11 odpovědí
Rick
Eliška Procházková - pravděpodobně fejk profilovky nesedí s náhledy videí. Pokaždé jiná ložnice. Nesedí styl dveří na eu styl. Pravděpodobně kontent z usa
Zobrazit 1 odpověď
Rick
https://www.kalhotkomat.cz/prodavajici/ladyxxl29-26069 Fotky s obličejem se mi zdají hrozně umělé, až falešné. Po dotazu zda dělá fotky s obličejem jsem dostal blok.
Zobrazit 32 odpovědí
conversak
Nožičkova Královna, lalu, mala_nestyda, princeslol - naprosto stejný scénář - k tématu jsou na slovo skoupé, ale pak každou chvíli spamují nabídkami, všechny uvedené profily se stejným typem zprávy. Čili jedná se o fejkové profily. 👎
Zobrazit 14 odpovědí
Rick
Nevím jestli je to nějaký nový trend, ale projížděl jsem nové profily a u čtyřech jsem viděl podobný text, který končil stejně a to.: "PS: Nedělám obsah na přání, nemám na to moc času, pokud by jsi ale přece jen něco chtěl, cena je 3,500-5,000 Kč" Nemyslím si, že by to byla taková náhoda aby to měly holky na chlup stejné.. 😀
Zobrazit 9 odpovědí
Malá Víla
Overovat s obcankou u obliceje.
Zobrazit 10 odpovědí